Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Το Facebook… «ανακοίνωσε» τη ρήξη – Υπουργοί καλούν τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους (φωτο)

Την ώρα που οι εξελίξεις στις συνομιλίες μεταξύ Αθήνας και δανειστών είναι ραγδαίες και καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να αρθεί το αδιέξοδο ανάμεσα στις δύο πλευρές , ομάδες πολιτών απευθύνουν- μέσω facebook –  κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε άλλες πόλεις με κεντρικό σύνθημα «παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας, γκρεμίζουμε τη λιτότητα».
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι και υπουργοί της κυβέρνησης καλούν τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης ο οποίος προτρέπει τον κόσμο – από το προφίλ του στο facebook – να δώσει το «παρών» στη διαδήλωση της Τετάρτης. Στην πλατεία Συντάγματος το ραντεβού έχει δοθεί την Τετάρτη στις 19:30, ενώ στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο στις 20:00.
stratoulis

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.