Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Άρχισε να ... ξυπνάει ο Μ.Σουλτς και μιλάει για "ανάπτυξη''

Τώρα άρχισε να μιλάει για ανάπτυξη και χρέος ο Μ.Σουλτς. Έπρεπε να περάσουν πέντε μήνες και να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο λόγω αδιαλλαξίας των δανειστών.

Συβιλλική συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου στο κανάλι ZDF της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης και εμφανίστηκε αισιόδοξος δηλώνοντας ότι «υπάρχει ακόμη ελπίδα για το ελληνικό ζήτημα». Ο Μ.Σουλτς παραδέχτηκε ότι η όποια λύση θα είναι απλά ένα βήμα και ότι ουσιαστικά εξαγοράζεται χρόνος. 
«Το ερώτημα είναι: Πώς θα αξιοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο που εξαγοράζουμε. Η Ελλάδα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, μια σωστή δημόσια και οικονομική διοίκηση, και προ πάντων βασικές προϋποθέσεις για επενδύσεις, ούτως ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και απασχόληση», ανέφερε ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, ενώ τόνισε ότι:
«Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε μόνο για τα χρέη, τα οποία αυτήν τη στιγμή ούτως ή άλλως δεν αποπληρώνονται και τα οποία η Ελλάδα μπορεί μόνο να αποπληρώσει με ανάπτυξη και απασχόληση και όχι μόνο μέσω μεγαλύτερης είσπραξης φόρων. Και επομένως ναι, εξαγοράζουμε χρόνο. Το ερώτημα είναι πώς τον αξιοποιούμε»

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.