Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Γραμματικό Μαραθώνα

 Ανύπαρκτη Πολιτική προστασία σε Βαρνάβα και Γραμματικό. Δήμαρχε  κατέβα από την πασαρέλα του instagrame και σοβαρέψου, κινδυνεύουν ζωές. 
Η φωτιά που είχε εξαπλωθεί σε έκταση με ξηρά χόρτα και ελαιόδεντρα και λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και είχε υψηλή επικινδυνότητα τέθηκε από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπό μερικό έλεγχο
Η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει λίγο πριν τη μια το μεσημέρι στην περιοχή του Γραμματικού, ανάμεσα σε Γραμματικό και Άνω Σούλι, φαίνεται πως έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Η φωτιά είχε εξαπλωθεί σε έκταση με ξηρά χόρτα και ελαιόδεντρα και λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή είχε επικινδυνότητα ωστόσο επειδή βρισκόταν μακριά από κατοικημένη περιοχή δεν κινδύνευσαν σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν περίπου 22 άντρες της Πυροσβεστικής με 11 οχήματα, που είχαν λάβει εντολή να απογειωθούν και να επιχειρήσουν ρίψεις νερού από αέρος και τρία αεροσκάφη τύπου καναντέρ.
ADVERTISEMENT
Μετά από τις συνεχείς προσπάθειες των δυνάμεων της πυροσβεστικής η φωτιά έχει τεθεί προς το παρόν υπό έλεγχο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.