Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ο Μαραθώνας χάνεται και ο Ηλίας "ΜΠΑΝΙΑΡΙΖΕΤΑΙ"!!!

Βαρνάβας: Πάλι χωρίς Απορριμματοφόρο - Μια από έλλειψη καυσίμων, μια από βλάβες, πρόσφατα από πυρκαγιά εσωτερικά του κάδου. Ξεχειλισμένοι κάδοι σκουπιδιών που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τις ζωές μας. Κάδοι ανακύκλωσης ανύπαρκτοι. Αγροτικοί δρόμοι απροσπέλαστοι. Προβλήματα καθημερινότητας τεράστια.
Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε ο Μαραθώνας επί "Δημαρχεύοντος"  του ιμπρεσάριου κ. Ηλία.
Πρώτα ήταν τον χειμώνα τότε που δεν είχε εγκριθεί από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου η διαδικασία της απ ευθείας ανάθεσης που η είχε κάνει ο Δήμος για τη προμήθεια πετρελαίου με απότελεσμα να μείνουν τα απορριμματοφόρα του Δήμου στα γκαράζ να ξεπαγιάζουν οι υπάλληλοι στα κτίρια και να βρωμίζουν οι δρόμοι. Τελικά εγκρίθηκε ένα κονδύλι 10,000 ευρώ για άμεσες ανάγκες και στη συνέχεια έπρεπε ο Δήμος να φροντίσει μέσω διαγωνισμού για τα περαιτέρω.
Ο Δήμος προχώρησε  σε διαγωνισμό προϋπολογίζοντας ένα τέτοιο ποσό που μετά βίας θα έφθανε το πετρέλαιο για 4 μήνες.(Τόσο ικανοί είναι).Για τους γνωρίζοντες ο Δήμος χρειάζεται πετρέλαιο, σε μηνιαία βάση, από 30,000 ευρώ τον χειμώνα έως 40,000 το καλοκαίρι .
Για όσους ξέρουν να ξεχωρίζουν τουλάχιστον "δύο γαϊδάρων άχυρα" είναι προφανές ότι θα έπρεπε να φροντίσουν για σύμβαση μεγαλύτερης διάρκειας και με δυνατότητα παράτασης. Έτσι τώρα κατακαλόκαιρο έχουμε μία σύμβαση που έχει λήξει, έναν πρώτο διαγωνισμό ανεπιτυχή την περασμένη Τρίτη, έναν δεύτερο σήμερα και αναμένεται ο τελευταίος την άλλη εβδομάδα.
Το παράλογο της όλης υπόθεσης (δυστυχώς μέχρι σήμερα το σωστό και το λογικό είναι η εξαίρεση για το" Ψινακιστάν") είναι ότι το ποσό που έχει προβλεφθεί είναι 73,000 ευρώ.Δηλαδή ακόμη και να  βρεθεί ανάδοχος, μετά από 2 μήνες θα πρέπει να γίνει καινούργιος διαγωνισμός κ.λ.π. κ.λ.π. και εν τω μεταξύ η πόλη θα βρωμίζει, ο ιμπρεσάριος θα  συνεχίζει να  μπανιαρίζεται στα SUPER PARADISE μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα για να πάει στην Ελβετία (μπορεί καμιά φορά αν θελήσει να ξεκουραστεί να έρθει να βραβεύσει κάποιον επώνυμο έτσι για αλλαγή) και οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας ..κάνουν rotation στις διάφορες έμμισθες θέσεις και κυκλοφορούν σχεδόν όλοι με μία κάρτα "ΕΝΤΕΛΤΑΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ".
Οσο θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση όσοι σιωπούν είναι όλοι τους ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.