Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Νέες παραιτήσεις Βόμβα στο Δήμο Μαραθώνα και στην ομάδα Ψηνάκη (upd 18/05)


Την παραίτηση του σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας κατέθεσε σήμερα (Παρασκευή 15/05) το πρωί από το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΜΑ ο

Σπύρος Λιβαθινός για λόγους φόρτου εργασίας. Μαζί με αυτήν την παραίτηση ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ (18/05) τελικά αυτή του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ Καλπακίδη.
Οι Αντικαστάτες τους για τις θέσεις αυτές φέρονται οι Νησιώτης Γιώργος και η Κάκαρη Δήμητρα για την θέση της Προέδρου.
Αν και ακούγεται ότι ετοιμάζει γενικό ανασχηματισμό ο Ηλίας μήπως και κάνει ανάσχεση στις παραιτήσεις. Ήδη όμως το κλίμα είναι πολύ βαρύ για εκείνον!
Το θέμα πλέον δε χωράει αμφισβήτηση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό ο έλεγχος του τιμονιού του Δήμου από τον Μάνατζερ Ηλία Ψηνάκη και ο τόπος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τα οποία διογκώνονται μέρα με την ημέρα.
Δημοτικό Συμβούλιο Πέμπτης 14/05:
Κατά τα άλλα στα προ ημερησίας θέματα κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Μαραθώνα συζητήθηκε και το θέμα της παραχώρησης Δημοτικού χώρου (γραφείου) προκειμένου να στεγασθεί ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου. Ενώ σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έλεγαν ότι πρέπει οι εργαζόμενοι να έχουν τον δικό τους χώρο εν τούτοις μέχρι να αποκτήσουν μια ενιαία άποψη οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας χρειάσθηκαν πάνω από 20΄.Τελικά ομόφωνα αποφασίσθηκε να τους δοθεί ο σχετικός χώρος χωρίς όμως να αναγκασθεί να μετακομίσει το γραφείο Παιδείας.  
Μετά από εισήγηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών του Δήμου  Μαραθώνα αποφασίσθηκε από το Δ.Σ. η σύσταση ομάδας η οποία θα διερευνήσει τη δυνατότητα, μέσω της υφιστάμενης νομοθεσίας, συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες στη προσπάθεια τους για διαγραφή των μη βεβαιωμένων οφειλών τους προς τον Δήμο για το χρονικό διάστημα από το 2009 και έπειτα.
Δεν έλλειπαν οι φωνές από μερικούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, κυριάρχησε η ασυνεννοησία στις αποφάσεις και οι διαφορετικές γνώμες μεταξύ της πλειοψηφίας.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.