Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΨΗΝΑΚΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΝΕΟΣ «ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΚΕΔΜΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )Ύστερα από ένα εντονότατο παρασκήνιο (λεπτομέρειες του οποίου θα βγουν στο φως, εν καιρώ) πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ (μετά την παραίτηση Καλπακίδη) ανέλαβε ο κ. Γιώργος Νησιώτης και αντιπρόεδρος (μετά την παραίτηση Λιβαθινού) η κ. Ρίζου.
Ο εν λόγω «ανασχηματισμός» (πολλαπλός, είναι αλήθεια) αναμένεται να φέρει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, σύμφωνα με όσα συζητιούνται στα τοπικά πηγαδάκια, στην… πολύπαθη παράταξη Ψηνάκη.
Έως τώρα λένε, ο δήμαρχος διαβεβαίωνε πως, τα πρώτα 2μιση χρόνια, θέσεις έμμισθες αλλά και κύρους, θα καταλάμβαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι, κατά σειρά ψήφων εκλογής, να σημειωθεί ότι ο κ. Νησιώτης εξελέγη τελευταίος στον Μαραθώνα.
Επίσης, το πρεστίζ που «πλάσαρε» τον πρώτο καιρό ο Ηλίας Ψηνάκης, του επικεφαλής δηλ. ο οποίος δεν υποκύπτει σε πιέσεις, εκβιασμούς κ.λ.π. (κοινώς, δεν «μασάει»), αποδεικνύεται μάλλον επίπλαστο, βουίζει στο παρασκήνιο, καθώς το μήνυμα που περνάει στους αιρετούς (και μη) συνεργάτες του, με την ως άνω επιλογή, συμπυκνώνεται στο εξής: «όποιος με πιέζει, κερδίζει θέση. Όποιος εργάζεται αθόρυβα, με στηρίζει και βοηθά το έργο μας, κινδυνεύει να τον πούμε και μακάκα» (ο Ηλίας Ψηνάκης με την αθυροστομία του θα τον έλεγε αλλιώς).
Υποπτευόμαστε ότι αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις, καθώς ο κ. Καλπακίδης εμφανίζεται άκρως δυσαρεστημένος, από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στην όλη υπόθεση.
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.