Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κορινθία: Σκότωσαν με πυροβόλο όπλο 26 άγρια άλογα (εικόνες) (upd)

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την αστυνομία μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Στις 30 Απριλίου 2015 καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γκούρας, από την κόρη του ιδιοκτήτη των αλόγων, ότι στις πρόποδες του όρους στη Ζήρεια (στο τοπικό διαμέρισμα Γκούρας) βρέθηκαν 23 άλογά τους νεκρά και τρία τραυματισμένα στο πόδι …τα οποία υπέκυψαν και αυτά.

Την Πρωτομαγιά πήγε κτηνίατρος να δει από τι προήλθε ο θάνατος των αλόγων και διαπιστώθηκε ότι τα είχε πυροβολήσει άγνωστος. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών».

Νεκρά εντοπίστηκαν οκτώ άγρια άλογα με τραύματα από πυροβόλο όπλο, στη Ζήρεια Κορινθίας. Για πρωτόγνωρη εγκληματική πράξη μιλούν οι κάτοικοι που ειδοποίησαν την αστυνομία, μετά τις σκληρές εικόνες που αντίκρισαν...
Tα άψυχα κουφάρια των άτυχων ζώων βρήκαν κάποιοι παραθεριστές το ένα κοντά στο άλλο και ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Κιάτου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξελιξη.
ΦΩΤΟ από korinthostv
ΦΩΤΟ από korinthostv
ΦΩΤΟ από korinthostv
Οι παραπάνω φωτογραφίες κάνουν το γύρο των social media και προκαλούν την οργή των χρηστών.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.