Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 Υποψηφιότητες των ενδιαφερομένων για τη θέση του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης υποβάλλονται με δήλωση, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του θα βοηθήσει τη διαδικασία επιλογής για την κάλυψη της εν λόγω θέσης, που κατατίθεται στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, η οποία θα λάβει χώρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 27ης/02/2015.
Σκληρό πόκερ παίζεται με τις υποψηφιότητες για τη θέση του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ στο Δήμο Μαραθώνος. Δεδομένες, μέχρι στιγμής, 3 υποψηφιότητες: 
α) της εκλεκτής του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη (ζήτησε κομματική πειθαρχία από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, με μαξιμουμ στόχο 16 ψήφους) κας Βιργινίας Μάρκου, 
β) του πρώην κοινοτάρχη Βαρνάβα κ. Γιώργου Κόλλια (την ανακοίνωσε στο facebook) και 
γ) του Γιάννη Κοντογεώργου (η πρώτη επίσημη υποψηφιότητα (Παρασκευή 13/2) στο facebook). 
Σε χθεσινή της σύσκεψη η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ αποφάσισε να στηρίξει δικό της υποψήφιο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ και το ίδιο αναμένεται να πράξει την ερχόμενη Πέμπτη (19/2) και η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, μετά τις αντιδράσεις στελεχών κατά του επικεφαλής Φώτη Δεληβοριά που οι φήμες τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει, για τον ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ, με την επιλογή του Ηλία Ψηνάκη (;;;). 
Υπενθυμίζεται ότι για την εκλογή του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ απαιτούνται τα 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή, 22 ψήφοι.
Διαβάστε επίσης:

Ποιος ειναι ο ρόλος / Θεσμός του Ombudsman - “Δημοτικού συνηγόρου του πολίτη”

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.