Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο Μαραθώνιος... των διασήμων!

Δεκάδες επώνυμοι φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στους δρόμους της Αθήνας, συμμετέχοντας στη γιορτή του αθλητισμού - Όλγα Κεφαλογιάννη, Ρένα Δούρου, Ηλίας Ψηνάκης χειροκρότησαν από τις κερκίδες τους αθλητές - Στα 10 χλμ. έτρεξε ο Βασίλης Κικίλιας και ο Αντώνης Σρόιτερ - Στα 5 χλμ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα παιδιά του
Χιλιάδες ήταν οι επαγγελματίες αθλητές που έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας, εκατοντάδες οι ερασιτέχνες αθλητές, αλλά και δεκάδες οι επώνυμοι που συμμετείχαν στη γιορτή του αθλητισμού για να δώσουν το δικό τους μήνυμα.




Ο Βασίλης Κικίλιας μεταξύ των δρομέων

Οι περισσότεροι εξ' αυτών έτρεξαν σε κάποια από τις μικρότερες διαδρομές, των 5 και των 10 χιλιομέτρων, ενώ πολλοί ήταν κι εκείνοι που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου για να χειροκροτήσουν την υπερπροσπάθεια των Μαραθωνοδρόμων και να δουν από κοντά τους σπουδαίους αθλητές.


Η Μαρία Μπεκατώρου

Στην κερκίδα των επισήμων, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Αδριανός, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης και βέβαια ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον τερματισμό και το ρεκόρ αγώνων από τον Κενυάτη πρωταθλητή Φέλιξ Κάντι.


Η κερκίδα των επισήμων: Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιώργος Καμίνης, Ηλίας Ψηνάκης και Ρένα Δούρου









Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γιάννης Ανδριανός



Ο Ηλίας Ψηνάκης και η Ρένα Δούρου

Στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας,  θυμήθηκε το αθλητικό του παρελθόν και έτρεξε παρέα με δεκάδες κόσμου. Στην ίδια διαδρομή έτρεξε και ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

Ο Βασίλης Κικίλιας τρέχει στα 10 χλμ:







Ο Αντώνης Σρόιτερ στα 10 χλμ:


Ο Βασίλης Κικίλιας δεν ήταν όμως ο μόνος υπουργός της κυβέρνησης που φόρεσε σήμερα τα αθλητικά του, καθώς στη μικρότερη διαδρομή των 5 χλμ. έτρεξε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης με τα παιδιά του, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει τις σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα παιδιά του στην εκκίνηση της διαδρομής: 


Και μετά τον τερματισμό:


Στη μικρότερη διαδρομή των 5 χλμ., μεταξύ άλλων είδαμε την Σία Κοσιώνη, τον Κώστα Φραγκολιά, την Εύη Φραγκάκη, την Νικολέτα Ράλλη, τον Σωκράτη Αλαφούζο, την Ζέτα Δούκα, την Νίκη Κάρτσωνα, την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τους: Γιώργος Μανίκας, Φώτης Σεργουλόπουλος, Λέων Πατίτσας, Ιωάννης Μελισσανίδης,  Άννα Πρέλεβιτς,  Σόφη Πασχάλη, Αννίτα Ναθαναήλ, Κλέλια Πανταζή, Μαρία Μπακοδήμου, Φανή Χαλκιά, Ναταλία Δραγούμη, Πηγή Δεβετζή, Σάσα Σταμάτη και Έλενα Παπαβασιλείου.


Σία Κοσιώνη



Νικολέττα Ράλλη


Νίκη Κάρτσωνα


Μαρία Μπεκατώρου με άλλους δρομείς






Έλενα Παπαβασιλείου και Ζέτα Δούκα με άλλες γυναίκες δρομείς


Σάσα Σταμάτη και Ναταλία Δραγούμη



Κώστας Φραγκολιάς


Ζέτα Δούκα και Έλενα Παπαβασιλείου


Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Φανή Χαλκιά


Σάσα Σταμάτη, Μαρία Μπεκατώρου και Εύη ΦραγκάκηΠηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.