Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Α+Α+Α -ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! - Θρασύτατοι κλέφτες μπουκάρουν σε σπίτια.

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 - Θρασύτατος κλέφτης μπούκαρε στο σπίτι  φίλου μου στον Βαρνάβα Μαραθώνα. Αφού έκοψε τα σύρματα της εξωτερικής περίφραξης μπήκε στην αυλή αν και το σπίτι ήταν φωταγωγημένο με τρία παρκαρισμένα Ι.Χ έξω την εξώπορτα εισόδου....
Έβγαλε τον αφαλό της εξώπορτας και μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού όπου αντίκρισε πρόσωπο με πρόσωπο την κυρία του σπιτιού που άρχισε να ουρλιάζει. Με τις φωνές έτρεξαν και οι υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να δουν τι συμβαίνει όπως και οι φίλοι τους. Ο κλέφτης πανικόβλητος εξαφανίστηκε.
Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία που όπως είναι φυσικό ζήτησαν στοιχεία και το όνομα του δρόμουκαι εδώ αρχίζουν τα πανηγύρια…. για τα στοιχειώδη και αυτονόητα που δεν ισχύουν για το Βαρνάβα.
Όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν ονοματοδοσίες στους εκτός οικισμού δρόμους του Βαρνάβα. Οι κάτοικοι είναι απροστάτευτοι απομονωμένοι, έρμαια στις ορέξεις  κλεφτών και εγκληματιών, από συμβάντα που είναι και σε γνώση της αστυνομίας. Απροστάτευτοι Φόβος & Τρόμος!

ΒΑΡΝΑΒΙΩΤΕΣ: Πολίτες Γ’ κατηγορίας
Επιπτώσεις, από την έλλειψη ονοματοδοσίας και αριθμοδότησης.

  • ΓΙΑ λόγους πολιτικής προστασίας από πυρκαγιές. Αδύνατος ο άμεσος εντοπισμός δρόμου παρά τις συχνές πυρκαγιές
  • Αδύνατη η πρόσβαση ΕΚΑΒ σε έκτακτες και επείγουσες ανάγκες υγείας.
  • ΑΔΥΝΑΤΗ η παραλαβή αλληλογραφίας από ΕΛΤΑ,
  • ΑΔΥΝΑΤΗ  η παραλαβή δέματος από Courier
  • ΑΔΥΝΑΤΗ η καθοδήγηση επισκεπτών και φίλων.
  • ΑΔΥΝΑΤΗ η άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας από το διπλανό Καπανδρίτι
  • Κ.α χρηστικά καθημερινότητας
Από Βούλγαρη >>>Λουιζο >>>Ψηνάκη και από Τσιμίνη >>> Ασημακοπούλου, το  πρόβλημα παραμένει (2007 έως 2014) άλυτο για να βασανίζει σαδιστικά την ζωή των δημοτών του Βαρνάβα Μαραθώνα.


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ….ΚΎΡΙΟΙ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Θα πάρουμε τις καραμπίνες στα χέρια μας. Όχι όμως για τους κλέφτες... Χα!

Δείτε σχετικό άρθρο.
 Ούτε καν Αριθμό Πρωτοκόλλου δεν μας δώσανε …. Ο ξεχασμένος από τον Θεό Βαρνάβας ήταν και παραμένει το αποπαίδι του Δήμου Μαραθώνα μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.