Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΘΕΜΑ : «Αναφορικά με τον ορισμό εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων»
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος λαμβάνοντας υπόψη :
• Τις διατάξεις της περίπτωσης Iτης παραγράφου 1 του άρθρου 58 του Ν. 3852/10 όπως αυτή προστέθηκε με την διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 44 του Ν. 3979/11 (ΦΕΚ 138/Α/16-6-2011) σύμφωνα με τις οποίες ο Δήμαρχος μπορεί να αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του δήμου σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου
• Τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3463/06 σύμφωνα με τις οποίες ο Δήμαρχος μπορεί, με απόφασή του, να αναθέτει την υπογραφή, με εντολή του, εγγράφων και πιστο­ποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων, σε δημοτικό σύμβουλο ή στον πρόεδρο του συμβουλίου δημοτικού διαμερίσματος ή στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου ή στον πάρεδρο ή στον γενικό γραμματέα του Δήμου ή σε προϊστάμενο δημοτικής υπηρεσίας ή σε άλλο μόνιμο υπάλληλο του Δήμου
• Τον Οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου
• Την ανάγκη ορισμού εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων για την εποπτεία και τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου Μαραθώνος
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Α. Τον ορισμό του κ. Βασιλείου – Νικολάου Τσουπρά του Γεωργίου ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του εθελοντισμού του Δήμου.
Β. Τον ορισμό του κ. Αδάμ Μεγαγιάννη του Βασιλείου ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Γ. Τον ορισμό της κας Δήμητρας Κάκαρη του Ιωάννη ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων που άπτονται της σύστασης, της λειτουργίας και κάθε άλλου θέματος που αφορά τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας δόμησης του Δήμου.
Δ. Τον ορισμό του κ. Ιωάννη Μπούσουλα του Βασιλείου ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων που άπτονται της χωροταξίας και των αντίστοιχων έργων του Δήμου.
Ε. Τον ορισμό της κας Αναστασίας Παππά του Γεωργίου ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων που άπτονται της διαχείρισης της χερσαίας ζώνης λιμένος του Δήμου.
ΣΤ. Τον ορισμό του κ. Θεόδωρου Καλπακίδη του Βασιλείουως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου Μαραθώνος αναφορικά με την άσκηση της αρμοδιότητας του ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.
Ζ. Τον ορισμό του κ. Γεωργίου Κοροβέση του Αγγέλου ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου Μαραθώνος αναφορικά με την άσκηση της αρμοδιότητας του περιβάλλοντος πλην της ανακύκλωσης του Δήμου.
Η. Τον ορισμό του κ. Γεωργίου Νησιώτη του Ιωάννη ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, χωρίς αμοιβή για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου Μαραθώνος αναφορικά με την άσκηση της αρμοδιότητας της ανακύκλωσης του Δήμου.
Θ. Την εξουσιοδότηση της υπογραφής των προβλεπόμενων από την κείμενη ισχύουσα νομοθεσία και των εσωτερικών κανονισμών και διαδικασιών λειτουργίας του Δήμου, εγγράφων που είναι απαραίτητα για την ορθή, σύννομη και αποτελεσματική λειτουργία των ανωτέρω δράσεων.
Η ανάθεση των καθηκόντων και η ανωτέρω εξουσιοδότηση υπογραφών έχει ισχύ από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας έως και τις 28/02/2017.
Η παρούσα απόφαση δύναται να τροποποιηθεί με νεότερη απόφαση Δημάρχου.
Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος
Ηλίας Ψηνάκης
Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.