Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ 5 - Για τους μελλοντικούς εκλεγμένους σε Βαρνάβα, Καπανδρίτι, Πολυδέντρι, Αφίδναις, Κάλαμο.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Καλλικράτης στην πρώτη φάση εφαρμογής του δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν ανθεκτικό ιστό συνοχής των κοινωνιών που συνένωσε. Αυτό οφείλεται κύρια στο συγκεντρωτικό τρόπο λειτουργίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Μαραθώνα. Ο πολίτης νιώθει ότι άλλοι αποφασίζουν γι αυτόν χωρίς αυτόν, η συμμετοχή και συλλογική δράση αποτελούν άγνωστες έννοιες.

Δημοσκόπηση της Public Issue σήμερα και ένα από τα ευρήματα έχει σχέση την άποψη των πολιτών για το "Πρόγραμμα Καλλικράτης".
 Δηλαδή το σχέδιο για τη συνένωση των δήμων και κοινοτήτων (Νόμος Γ.Ραγκούση)

 64% ΑΠΕΤΥΧΕ
 22% ΠΕΤΥΧΕ
  9% ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΗ
  4% ΟΥΤΕ ΠΕΤΥΧΕ/ ΟΥΤΕ ΑΠΕΤΥΧΕ

 Ύστερα από τέσσερα σχεδόν χρόνια λειτουργίας ο Ελληνικός λαός και όλο το αυτοδιοικητικό προσωπικό, έζησε τα αδιέξοδα και τον παραλογισμό του νόμου.
Εάν θέλει κάποιος να κάνει ένα γκάλοπ προκειμένου να τεκμηριώσει την πλήρη αποτυχία του Καλλικράτη του συνιστώ να έλθει στον Βαρνάβα. Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση. Η περιοχή δείχνει ότι δεν είναι ενταγμένη στον αυτοδιοικητικό χάρτη του Δήμου. Η μόνη παρουσία της Δημοτικής Αρχής είναι σε πανηγύρια όπου εκστομίζονται διάφορα που θυμίζουν την εποχή Μαυρογιαλούρου.
Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 5 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.

Δεν αλλάζει ο Καλλικράτης οφείλουμε να τον αλλάζουμε ΕΜΕΙΣ σε Βαρνάβα, Καπανδρίτι, Πολυδέντρι, Αφίδναις, Καλάμο.

Διαβάστε: 
 Μεγεθύνσεις με ένα κλικ!


σχεδιασμό που θέλουν να μας επιβάλλουν.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πηγή: MikeA
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.