Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο "δραστήριος" Δήμος Μαραθώνα θα ΞΑΝΑσυνδέσει τον Βαρνάβα με την Ε.Υ.Δ.Α.Π.!

 ΝΕΡΟ ΕΥΔΑΠ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ


Διάβασα το παρακάτω άρθρο στο http://news.marathonpress.gr και ανακάλυψα με έκπληξη ότι ο "δραστήριος" Δήμος Μαραθώνα θα ΞΑΝΑσυνδέσει τον Βαρνάβα με την Ε.Υ.Δ.Α.Π.!

Το Δημοσίευμα αναφέρει,
«ΝΕΡΟ ΕΥΔΑΠ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
Ολοκληρώνεται και η παρα­χώρηση από τον Δήμο του δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ
Στο τελευταίο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Δήμου Μαραθώνος και ΕΥΔΑΠ, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τριετίας, με σκοπό την υδροδότηση από την ΕΥΔΑΠ των Δημοτικών ενοτήτων Βαρνάβα και Γραμματικού, καθώς και την παρα­χώρηση συνολικά του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μαραθώνος στην Εταιρία, και σύντομα προβλέπεται να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις……
……..Τα θέματα της υδροδότησης από την Ε.ΥΔ.Α.Π. των Δημοτικών ενοτήτων Βαρνάβα και Γραμματικού καθώς και της παραχώρησης συνολικά του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης στην Εταιρία έχουν προταχθεί από τον Δήμο Μαραθώνος ως πρώτες προτεραιότητες με βάση τους εξής σημαντικούς λόγους.
Η ύδρευσή του Βαρνάβα και του Γραμματικού από την Ε.ΥΔ.Α.Π. αποτελεί εδώ και χρόνια ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και Συλλόγων των πρώην Κοινοτήτων, αφού στις περιοχές αυτές υπάρχει ακόμα το χρόνιο πρό­βλημα της ύδρευσής τους από γεωτρήσεις. 
Στο τελικό στάδιο η παραχώρηση του δικτύου στην Ε.Υ.Δ.Α.Π.
Προχωρούν ταχύτατα οι συζητήσεις για την παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης από τον Δήμο στην ΕΥΔΑΠ. Πρόκειται για μια προσπάθεια με ιδιαίτερα ευεργετικές επιπτώσεις για την πόλη και τους κατοίκους αφού έτσι οι καταναλωτές θα έχουν ένα αρκετά φθηνότερο τιμολόγιο από αυτό που υπάρχει σήμερα, ιδιαίτερα στις μικρές και μεσαίες καταναλώσεις, με σημαντική οικονομία στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Παράλληλα η ΕΥΔΑΠ με την τεχνογνωσία και τα κεφάλαια που διαθέτει είναι σε θέση να αποδίδει πολύ καλύτερα στη συντήρηση του πεπαλαιωμένου δικτύου μας καθώς και να επενδύει σε εκτεταμένες αντικαταστάσεις και επεκτάσεις του…….»

Εντάξει ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ ιδέα δεν έχουν τι συμβαίνει στον Βαρνάβα, αλλά κανένας δεν βρέθηκε να τους ενημερώσει ότι Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΑΠΟ ΤΟ 2006;
Κανένας δεν τους είπε ότι η  χρήση –παράλληλα- και των γεωτρήσεων ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, για μείωση του κόστους;
Επιτέλους στο προεκλογικό παραμύθι δεν υπάρχει κανένα όριο; Μήπως θεωρούν τους πολίτες του Βαρνάβα ιθαγενείς και τους χαρίζουν «καθρεφτάκια», μήπως πάρουν καμιά ψήφο;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
Εδώ τρομάξατε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ, να αξιοποιήσετε ένα έργο του 2006, την αντικατάσταση ΟΛΟΥ του εξ αμιάντου δικτύου ύδρευσης, με PVC σωλήνες. ‘Ένα έργο σχεδόν 1.000.000 € στο οποίο έλειπαν ΜΟΝΟ οι υδρομετρητές, αξίας όχι πάνω από 20.000 €.
Εδώ δεν πραγματοποιήσατε ΚΑΝΕΝΑ έργο στον Βαρνάβα επί 3,5 χρόνια. Α, ξέχασα τα σκαλάκια δίπλα από το Κοινοτικό Κατάστημα (τα «καθρεφτάκια» που λέγαμε).
Και φαντάζομαι  να μην τολμήσετε να αναφερθείτε στο «χρέος» της Κοινότητας Βαρνάβα, γιατί όσο μιλάτε γι΄ αυτό εκτίθεστε.
 Εγώ προσωπικά, αλλά και πολλοί συμπολίτες μου έχουν ζητήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ την πραγματοποίηση διαχειριστικού ελέγχου στην πρώην Κοινότητα Βαρνάβα, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ. Αλλά….
Κι ερχόσαστε τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, να μας τάξετε ένα ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι με την παραχώρηση του δικτύου στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. «οι δημότες θα έχουν χαμηλότερο τιμολόγιο». Μα, αγαπητοί, Ο ΒΑΡΑΝΑΒΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ από την Ν. Μάκρη! Τι ακριβώς μας τάζετε, λοιπόν;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
 

Πηγή στο ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
--------------------------
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.