Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ- «ΔΙΟΔΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ (346) ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ»


Σας ενημερώνουμε ότι το από 10/3/2014 υποβληθέν ηλεκτρονικό αίτημα σας, με θέμα «ΔΙΟΔΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ (346) ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ» αποτελεί συνέχεια της αναφοράς σας με Αρ. Υπόθ.: 183160, με Αρ. Πρωτ.:12413/2014, που έχει υποβληθεί στο Συνήγορο του Πολίτη στις 7/3/2014.

Κατόπιν αυτού, στο ανωτέρω ηλεκτρονικό αίτημά σας δεν θα δοθεί νέος Αριθμός Υπόθεσης. Συνεπώς στην ιστοσελίδα «Παρακολούθηση Αναφοράς» το υποβληθέν ηλεκτρονικό αίτημα σας θα παραμείνει σε κατάσταση «Αναμονή επιβεβαίωσης από Συνήγορο» χωρίς να μεταβεί στο επόμενο στάδιο «Επιβεβαιωμένη από Συνήγορο».
Βεβαίως θα σας παρασχεθεί η δυνατότητα να παρακολουθείτε την ανωτέρω αρχική υπόθεσή σας ηλεκτρονικά με επόμενο e-mail στο οποίο και θα σας αποσταλεί ο σχετικός «Κωδικός Παρακολούθησης»
*(Η αναφορά Αρ. Υπόθ.: 183160 θα εμφανιστεί στη λίστα των αναφορών που παρακολουθείτε μέσω WEB με την ημερομηνία της πρώτης αναφοράς, δηλαδή 7/3/2014, και θέμα «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ [ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ;ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΡΝΑΒΑ]»)

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Διεύθυνση Γραμματείας
Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης
Χατζηγιάννη Μέξη 5
11528 Αθήνα

Διαβάστε ακόμα,

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ": Κάτοικοι του Βαρνάβα ενάντια στα διόδια

 
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.