Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Γ. ΚΟΛΛΙΑΣ - Σύμβουλος με την Παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Επέλεξα, να δώσω τον αγώνα μου στον στίβο των Περιφερειακών Εκλογών, κατερχόμενος ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό.
Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με την συγκεκριμένη Παράταξη δεν είναι η κομματική στήριξη, την οποία άλλωστε αγνόησα στις Δημοτικές Εκλογές, αλλά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος   Περιφερειάρχης έρχεται από μια πετυχημένη πορεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, ως Νομάρχης Αθηνών, με ήθος, διαφάνεια και συγκεκριμένο έργο.

 Πηγή

2 σχόλια:

  1. Ετσι πρέπει! Οι επιτυχημένοι στο χωριό τους πρέπει να γίνουν επιτυχημένοι και στην πόλη τους! Δυστυχία μας! Ενας καμμένος (γενικά) συγχωριανός σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο μου σε συμπαθώ σαν άνθρωπο αλλά μας έχεις μπερδέψει εντελώς.ΔΙΑΛΕΞΕΣ ένα συνδυασμό που είναι υπέρ του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Μήπως ξέχασες του αγώνες σου τοσο χρόνια ΧΑΡΙΝ ΤΗς πολιτικής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.