Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΎ - Ο Θ. Ρούσσης ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό με υποψηφιότητες έκπληξη


Άναψε, ξαφνικά, το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Ωρωπού, ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου, προοιωνίζοντας ένα θερμό χειμώνα, με πολλές  εκπλήξεις, μετακινήσεις και ανακατατάξεις στους συνδυασμούς που θα κατέβουν στην δημοτική κονίστρα διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο.

Ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Ρούσσης, ο οποίος επί μακρό χρονικό διάστημα  παρέμενε, φαινομενικά, αδρανής, παρακολουθώντας όμως τις εξελίξεις και τις πιθανές υποψηφιότητες νέων συνδυασμών, που θα μετάσχουν στη μάχη των δημοτικών εκλογών, αίφνης, βγήκε δυναμικά μπροστά, με πολλές εκπλήξεις, με αποτέλεσμα να πιάσει κάποιους από τους συνυποψηφίους του, κυριολεκτικά, στον ύπνο.
Μέσα σε λίγες μέρες προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις-προσχωρήσεις στο συνδυασμό του «Πρώτα ο Δημότης», οι οποίες  προκάλεσαν αίσθηση στην τοπική κοινωνία, αλλά και εκνευρισμό σε πολλούς που, πιθανόν, διαφορετικά υπολόγιζαν τα πράγματα.
Όπως φαίνεται, ο κ. Θ. Ρούσσης, χτύπησε στην καρδιά άλλους συνδυασμούς, με κινήσεις ματ. Κινήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην πολιτική σκακιέρα. Ενέταξε στο συνδυασμό του πρόσωπα τα οποία και κοινωνικό προφίλ διαθέτουν αλλά και τη δυνατότητα έχουν να ενισχύσουν και να στηρίξουν ουσιαστικά  την επανεκλογή του.  Πρόκειται για πρόσωπα κοινής αποδοχής τα οποία προσθέτουν στο συνδυασμό και δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Συγκεκριμένα και, επισήμως, εντάχτηκαν στο συνδυασμό του Δημάρχου Θ.  Ρούσση για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές:
Ο κ. Μάκης Μίτας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σκοποβολής, με δεκάδες διακρίσεις, εντός και εκτός συνόρων.

Η κα Αμαλία Προβελεγγίου, πρωταθλήτρια Ιστιοπλοΐας, μέλος της εθνικής ομάδας, η οποία πρόσφατα τιμήθηκε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις διακρίσεις της στο εξωτερικό.

Πρόκειται για δύο νέα παιδιά που αποτελούν την καθαρή εικόνα των Ελλήνων που με διάθεση, θέληση  και πίστη  αγωνίζονται με τα  ελληνικά χρώματα και σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία. Δύο παιδιά παράδειγμα που τιμούν τον Ωρωπό και δείχνουν το δρόμο σε όλους μας ότι με πίστη και αγωνιστικότητα  μπορούμε να τα καταφέρουμε ως λαός, παρά τις δυσκολίες, αρκεί να παλέψουμε.

Επίσης η κα Τζούλη Κούτσουρη, επιχειρηματίας. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έχει προσφέρει πολλά στο Δήμο Ωρωπού με τη συμμετοχή της διαχρονικά στα κοινά. Μια ευγενική παρουσία η οποία είναι κοντά στο Πολιτισμό και στους νέους ανθρώπους. Έχει δώσει μάχες και έχει στηρίξει την ανάπτυξη της περιοχής.
Η κα Θάλεια Κουρούπη, ιδιωτικός υπάλληλος με οικογενειακή παράδοση στα δημοτικά δρώμενα.
Ενώ, προ των πυλών, για συνεργασία με τον συνδυασμό του κ. Θ. Ρούσση φέρεται να είναι, μετά από δημόσια συνάντηση που είχαν και ο επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Θάνος.
Ο κ. Θ. Ρούσσης προχώρησε και σε μια ακόμη κίνηση με στόχο να αποδείξει ότι είναι έτοιμος και αποφασισμένος να διεκδικήσει την επανεκλογή του χωρίς να χάνει χρόνο. Βγαίνει μπροστά, ανεξάρτητα από το τι θα πράξουν οι αντίπαλοί του και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις  11:30 το πρωί, στον πολυχώρο  «Atlantis σε εκδήλωση θα   ανακοινώσει την υποψηφιότητα του συνδυασμού του «Πρώτα ο Δημότης» στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Παράλληλα θα προβεί και σε απολογισμό της Δημαρχιακής του θητείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οκ. Θ. Ρούσσης, την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς  του στις δημοτικές εκλογές, αναμένεται να ανακοινώσει και, τουλάχιστον, δύο ακόμα προσχωρήσεις οι οποίες «θα δημιουργήσουν αίσθηση», όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του.
Είναι φανερό ότι ο Δήμαρχος κινήθηκε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό απέναντι στην δυστοκία των άλλων συνδυασμών να ανοίξουν τα χαρτιά τους, τους αιφνιδίασε και δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις στην πρώτη φάση της μαραθώνιας κούρσας που πρόκειται να ακολουθήσει, μέχρι τις εκλογές.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.