Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ για την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΨΗΝΑΚΗ: Τη λύση δίνει ο Σκουρλέτης;


Του Γ. Κοντογεώργου
Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη θα έχει σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 8/8) στις 15:00 αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα, αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους, τις κυρίες Αναστασία Ευαγγελίου - Ρίζου και Αναστασία Παππά και τους κυρίους Στέργιο Τσίρκα, Νίκο Χατζηγιάννη, Βασίλη Δελαγραμμάτικα και Αλέξανδρο Αστρινάκη.

Στη συνάντηση η εξαμελής επιτροπή των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Μαραθώνα θα επιδώσει το ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου, της Παρασκευής, 3ης Αυγούστου, που ζητά την παραίτηση του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη που θεωρείται πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο τόσο για το σύνολο των αιρετών όλων των δημοτικών παρατάξεων όσο και της πλειοψηφίας των δημοτών και θα του ζητήσουν να τους υποδείξει με ποιο τρόπο μπορεί αυτό να επιτευχθεί...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.