Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους «Πολίτες» του Ηλία Ψηνάκη ο Δημοτικός Σύμβουλος Αδάμ Μεγαγιάννης

Τη Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης του από το συνδυασμό του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη κατέθεσε την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο πρωτόκολλο του Δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Μάκρης και πρώην Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Αδάμ Μεγαγιάννης.
Τα αιτία, πολλά και στους παροικούντες στη Νέα Μάκρη ήδη γνωστά...
Αφορμή όμως αποτέλεσε το ακραίο επεισόδιο που έλαβε χώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 12 Ιουνίου, και συγκεκριμένα στο 18ο θέμα που αφορούσε στην Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Μαραθώνα και του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά, όπου ο Αδάμ Μεγαγίαννης θεωρεί ότι έμεινε ακάλυπτος από τους συναδέλφους του, αιρετούς της πλειοψηφίας, στην λεκτική και όχι μόνο επίθεση που δέχθηκε από τον διοικητή του ΠΥ.Σ.ΕΘ. Νέου Βουτζά κ. Γιάννη Δαμιανογλου.
Αυτή είναι η 5η Ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του Ηλία Ψηνάκη, μετά τους Κώστα Τσίρκα, Βίκυ Σταυρακοπούλου, Αλέξη Σόμογλου και Σπύρο Λιβαθινό.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:  https://www.dimotisnews.gr
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.