Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Επιστολή Στέργιου Τσίρκα προς δασαρχείο Καπανδριτίου για καταγγελίες σχετικά με τον ΟΕΔΑ Γραμματικού


tsirkas 2ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Απο : Στέργιο Τσίρκα (Επικεφαλής Ενωμένης Πολιτείας),          Μαραθώνας   31-5-2018  
ΠΡΟΣ: ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ,
κοιν ΙΩΑΝΝΗ  ΖΙΑΖΙΑΡΗ,
κοιν : Διεύθυνση Δασών Αττικής ,
κοιν Καλπαξίδη Αναστάσιο  
Κύριε Δασάρχα,
Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για τις κινήσεις που έγιναν από βουλευτές του ΚΚΕ σχετικά με την κατασκευή του έργου ΟΕΔΑ Γραμματικού στη θέση ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ.

Συγκεκριμένα:
α) Με την με αριθμό 1714/29-5-2018,  Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Γκιόκα προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα: « Όχι στον πανάκριβο ΧΥΤΑ Γραμματικού, καταστροφικό για την υγεία και το περιβάλλον » .
β) Ερώτηση  του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ  κ. Κώστα Παπαδάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή .
Kαι στις δύο ερωτήσεις γίνεται αναφορά για την….. αποψίλωση δασικών εκτάσεων, πάνω από 100 στρεμμάτων στην κατασκευή του έργου ΟΕΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ στην θέση ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ……..
Παράλληλα είχαμε και έχουμε πολλές καταγγελίες συμπολιτών μας, ότι στις οδικές αρτηρίες που κατασκευάζονται στο  προαναφερόμενο έργο ( βόρεια & νότια όδευση ) έχουν παραβιαστεί σε πολλά σημεία οι αρχικές αποφάσεις έγκρισης της Διεύθυνσής σας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν δασικές και χαρακτηρισμένες αναδασωτέες εκτάσεις.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν ισχύουν οι καταγγελίες από τους βουλευτές και τους κατοίκους και ποιες ενέργειες έχουν γίνει ή θα γίνουν από την υπηρεσία σας για τα καταγγελλόμενα.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ
Επικεφαλής  Ενωμένης Πολιτείας 
Δημοτικής παράταξης Δήμου Μαραθώνος 
enwmenipoliteia@gmail.com
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.