Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος στο Ν. Αττικής-Απαγορεύεται το κάψιμο χόρτων και σκουπιδιών

Σε επιφυλακή ο Δήμος Ωρωπού .... σε λήθαργο ο Μαραθώνας Ξεκίνησε από 1η Μαΐου, η αντιπυρική περίοδος και στο νομό Αττικής, με όλες τις δυνάμεις πυρασφάλειας να τίθενται σε επιφυλακή.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να καίγονται χόρτα ή σκουπίδια για τον καθαρισμό των αυλών ή των χωραφιών,  καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι υψηλός κατά τους θερινούς μήνες. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες είναι πολύ αυστηρά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ξεκινάει  περιπολίες στα επικίνδυνα σημεία του Δήμου Ωρωπού, όπου υπάρχουν δασικές εκτάσεις, ώστε να μην υπάρξει επανάληψη της καταστροφής του περασμένου Αυγούστου στον Κάλαμο και το Καπανδρίτι.
Επίσης σε επιφυλακή θα βρίσκεται καθόλη την αντιπυρική περίοδο  και η Μονάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού που εδρεύει στις Αφίδνες.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.