Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ο ΕΣ είναι έτοιμος για όλα – Οποιος θελήσει να μας προκαλέσει θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές! Βίντεο


Ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος για όλα.
Έχει την δυνατότητα, να εκτελέσει αποστολές οπουδήποτε και αν χρειαστεί. Οτιδήποτε και αν ζητηθεί θα πραγματοποιηθεί άμεσα με επαγγελματισμό και συνέπεια. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν εκείνοι που έχουν την εντύπωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, υπάρχουν απλά για να υπάρχουν.

Οι γείτονες μας προκαλούν αλλά λογαριάζουν για εμάς χωρίς εμάς και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος τους.
Η Ελλάδα έχει έναν από τους πιο ισχυρούς στρατούς μέσα στην Ατλαντική συμμαχία (ΝΑΤΟ).
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες περικοπές, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο στρατός μας θα δώσει συντριπτική απάντηση στον όποιο τολμήσει να μας προκαλέσει.
Το λεγόμενο Αμυντικό δόγμα
Όλοι θα έχετε ακούσει για το Αμυντικό δόγμα το οποίο ακολουθεί ο στρατός. Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι αυτό σημαίνει, ότι καθόμαστε και περιμένουμε την στιγμή που οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν. Φυσικά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού Αμυντικό δόγμα= Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο αλλά θα πολεμήσουμε όταν χρειαστεί.
Για αυτό λοιπόν να μην χαίρονται οι «φίλοι» μας από απέναντι διότι αν χρειαστεί, θα λάβουν την απάντηση που….ΔΕΝ περιμένουν ότι θα λάβουν.
Όλοι θα έχετε δει τις στρατιωτικές συγκρίσεις που κυκλοφορούν, οι οποίες δείχνουν την Τουρκική υπεροχή (ποσοτικά). Μερικοί ξεχνάνε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν ποιοτικά οπλικά συστήματα, μερικοί ξεχνάνε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τους καλύτερους πιλότους στο ΝΑΤΟ.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.