Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ


Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε ο Δήμος Ωρωπού και οι εργαζόμενοί του, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου
Ωρωπού.

Στη λιτή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Γραφείο του Δημάρχου και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρέστη το σύνολο των εργαζόμενων και των στελεχών του Δήμου Ωρωπού.

Οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά στο Δήμαρχο κ. Θωμά Ρούσση και στη Δημοτική Αρχή και τους ευχαρίστησαν για την αρμονική και αγαστή συνεργασία τους.

Επίσης, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργιος Γκικάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, Κωνστνατίνος Δέδες και Χρήστος Σιδέρης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού κ. Μιχάλης Τόλιας και ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Ανδρέας Θεοδώρου, οι τοπικοί Πρόεδροι Καλάμου κ. Δημήτρης Χορμοβίτης και Νέων Παλατίων κ. Θεοφάνης Καζαμίας.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε, πρωτίστως, στους συμβασιούχους εργαζόμενους της καθαριότητας, να μονιμοποιηθούν σύντομα, με την επικείμενη προκήρυξη πρόσληψης που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Επίσης αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή στο έργο της κατά τη διάρκεια της θητείας της τα τελευταία τρία χρόνια. Επεσήμανε ακόμη την άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει επιφορτισθεί με πάρα πολλές αρμοδιότητες, ενώ υπάρχει έλλειψη κρατικών πόρων για την υλοποίησή τους.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς, χαρούμενοι και η νέα χρονιά να είναι ακόμα περισσότερο εποικοδομητική και παραγωγική, από την χρονιά που έφυγε.
Από το γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.