Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η «Κατασκευή παραλιακού πεζοδρόμου Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου Δήμου Ωρωπού»

Έργα στον Ωρωπό, υποσχέσεις .... στον Μαραθώνα

Το έργο «Κατασκευή παραλιακού πεζοδρόμου Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου Δήμου Ωρωπού» εγκρίθηκε στη σημερινή (5/10) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

Το συγκεκριμένο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,0€ (με ΦΠΑ) είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας. Σκοπός του είναι η κατασκευή πεζοδρόμου κατά μήκος της παραλιακής οδού Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου μήκους 2.100 μέτρων περίπου και περιλαμβάνει εργασίες αποξήλωσης των υφιστάμενων κατασκευών και ιστών οδοφωτισμού και πινακίδων, κατασκευή νέων κρασπεδορείθρων, κατασκευή σταμπωτού δαπέδου, τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού και σήμανσης, τοποθέτηση καθιστικών (παγκάκια), τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, φυτεύσεις δέντρων κ.α. Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού.
 Dimotisnews
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.