Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η «άγνωστη» Πρωτοψάλτη μας ξανασυστήνεται (Video)

Πριν από τέσσερις και πλέον δεκαετίες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε το μεγάλο βήμα και συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως η ερμηνεύτρια της Τετραλογίας του Δήμου Μούτση.
Έως τότε, η κατά κόσμον Άλκηστις Σεβαστή Αττικιουζέλ είχε επιλέξει να πορευτεί... αθλητικά στη ζωή της – δρόμο που τελικά εγκατέλειψε για χάρη του τραγουδιού. Σήμερα, η πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια, μιλάει στην κάμερα του CNN Greece και τον Σεραφείμ Ντούσια για όσα πέρασε, ζει, ονειρεύεται, θαυμάζει. Για τους ανθρώπους που γνώρισε, τα ρίσκα που πήρε, τις προκλήσεις που κέρδισε: «Για 22 μέρες στη ζωή μου ως πολιτικός, δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη μουσική», εξομολογείται, αναφερόμενη στην ολιγοήμερη θητεία της ως Υπουργός Τουρισμού. Σε έναν εκ βαθέων απολογισμό ζωής, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μιλά ακόμα για αυτά που την εξοργίζουν στην Ελλάδα του 2017 και δίνει πολύτιμες συμβουλές στους νέους. «Το καλό πρέπει να το κάνεις οσο μακριά και αν είναι…Γιατί πολλές σταγόνες κάνουν ένα ορμητικό ποτάμι και δίπλα στο ποτάμι ανθεί η βλάστηση», μας προτρέπει και χαμογελά στην κάμερα. Κάνε subscribe στο CNN Greece: http://goo.gl/9awP7Y

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.