Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΕΔΜΑ σε... νευρική κρίση...


Από τoν Γιάννη Κοντογεώργο Εκδότη Διευθυντή
Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνος (ΚΕΔΜΑ), την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, με την αήθη επίθεση του προέδρου της Κοινωφελής Επιχείρησης (σύμφωνα με ομολογία αυτόπτη μάρτυρα) κ. Γιώργου Νησιώτη κατά του μέλους του Δ.Σ. κας Αναστασίας Παππά, ήρθε η χθεσινή συνεδρίαση της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου για να επιβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι το πολύ κακό κλίμα μεταξύ των μελών της είναι πλέον μη αναστρέψιμο.
Αιτία γι αυτή την διαπίστωση αποτέλεσε τόσο η επιστολή της κας Παππά που ενημέρωνε τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔΜΑ ότι δεν θα παραστεί στο χθεσινό Δ.Σ. λόγω των ακραίων γεγονότων που συνέβησαν στο περασμένο Δ.Σ. (σ.σ. 12/9/2017), όσο και η απουσία, με νόημα, της αντιπροέδρου της ΚΕΔΜΑ και προέδρου του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα (ΔΗΘΕΜΑ) κας Αναστασίας Ευαγγελίου-Ρίζου.
Και όπως με πληροφορούν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές, σήμερα στην συνεδρίαση της παραταξιακής (5 μ.μ.) των αιρετών της πλειοψηφίας αλλά και στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο (5 μ.μ.) θα υπάρξει και συνέχεια...
Μείνετε συντονισμένοι...

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.