Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΨΗΝΑΚΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Άραγε θα τον σώσουν οι στιλάτοι κάδοι απορριμμάτων που περήφανα διαφήμιζε;
Τα τιτιβίσματα οργιάζουν στο Μαραθώνα μετά τη παραταξιακή που πραγματοποίησε ο Ηλίας Ψηνάκης, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι θα ξαναείναι υποψήφιος Δήμαρχος του ιστορικού δήμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ΄19 κι ενώ ετοιμάζετε να αντικαταστήσει δύο αντιδημάρχους του, με σίγουρη κατάληξη την επί πλέον γκρίνια και την απειλή δυσαρέσκειας απ’ τους αποχωρούντες.

Όπως συζητιέται ευρέως από γνώστες της ιδιοσυγκρασίας του Ηλία, η δήλωση περί νέας υποψηφιότητάς του στο Μαραθώνα, έγινε καθώς δεν του “βγαίνει” η πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας αφού τα βαριά ονόματα που παίζουν απ’ τη μεριά της Ν. Δημοκρατίας δεν του αφήνουν περιθώρια να δοκιμάσει την τύχη του εκεί.
Απ’ την άλλη οι τοπικές κοινωνίες και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου δήμου Μαραθώνα, σχολιάζουν δυσμενώς την πιθανότητα μιας εκ νέου διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου απ’ τον Ηλία, που εδώ και τρία χρόνια είναι απών από κάθε δραστηριότητα της καθημερινής τους ζωής είτε σε ευχάριστες στιγμές, είτε πολύ περισσότερο σε δυσάρεστα συμβάντα, χιόνια – φωτιές – ΧΥΤΑ – νταμάρι και πολλά ακόμα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δηλώνοντας ότι δε θα βρει ούτε τη ψήφο του.
Βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί κι ένα μικρό ποσοστό που έχει παραμείνει πιστό στην ιδεατή εικόνα Ψηνάκη, που πιστεύει ότι τα καλά έπονται στο υπόλοιπο διάστημα της θητείας που του έχει απομείνει.
Κι όλα αυτά ενώ ήδη το πολιτικό σκηνικό στο Μαραθώνα αλλάζει άρδην κι όλα δείχνουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέχεια. Γι’ αυτά όμως και για άλλα πολλά θα επανέλθουμε σύντομα. Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.