Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ηλίας Ψηνάκης: θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Μαραθωνα και στις εκλογές του 2019

Είναι αδιανόητο χωρίς .... συναίσθηση και καμιά ντροπή, προέτρεψε τους συνεργάτες του, αιρετούς της πλειοψηφίας, να ξεκινήσουν να μαζεύουν ψήφους. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ....και θα δούμε

ΨΙΘΥΡΟΙ - Μαραθώνας
 Από τoν Γιάννη Κοντογεώργο
Πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις επιφύλαξε η σημερινή (σ.σ. Τετάρτη 27/9) συνεδρίαση της παραταξιακής των αιρετών της πλειοψηφίας με την παρουσία του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη που πραγματοποιήθηκε στο γυάλινο κτίριο της αφετηρίας του Μαραθωνίου δρόμου.
Η κυριότερη είδηση όμως έχει να κάνει με τη δήλωση του Ηλία Ψηνάκη ότι θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος τις δημοτικές εκλογές του 2019 ή όποτε αυτές πραγματοποιηθούν, δηλώνοντας και ότι ήδη έχει....
ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία και προέτρεψε τους συνεργάτες του, αιρετούς της πλειοψηφίας, να ξεκινήσουν να μαζεύουν ψήφους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της επιλογής του Ηλία Ψηνάκη είναι και η δεδηλωμένη πρόθεση του για ριζικές αλλαγές στα επιτελικά πόστα του Δήμου Μαραθώνος με την αντικατάσταση κάποιων εκ των αντιδημάρχων και των προέδρων των νομικών προσώπων. Αλλαγές, που σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.
Το παιχνίδι άνοιξε... και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον...
www.dimotisnews.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.