Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΑΡ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ"

Η κα Ασημακοπούλου είναι πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Βαρνάβα Μαραθώνα.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

2 σχόλια:

  1. Θ. Βλαχιώτης Καθηγητής8 Αυγούστου 2017 στις 2:49 μ.μ.

    Διάβασα το άρθρο στην έντυπη έκδοση που βρήκα σε φούρνο του Βαρνάβα. Για να πω την αλήθεια περίμενα από καιρό αυτό το ξέσπασμα της προέδρου που βρίσκω ότι έχει δίκιο στα περισσότερα . Όμως αποφεύγει να αναφέρει ονόματα και να θίξει πράγματα. Νομίζω ότι το επόμενο στάδιο θα είναι πολύ πιο κρίσιμο, αποκαλύπτοντας και καθαρίζοντας την «κόπρο του Αυγεία» από όλους αυτούς που αναγκαστικά την περιβάλλουν πριν είναι πολύ αργά για τον τόπο και την ίδια. Επιτέλους πρέπει να μάθουμε αυτούς που σαμποτάρουν και διαβάλουν συστηματικά την κοινότητα όπως εκπροσωπείται σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα πολύ κριμα ασοβαρος συλλογος μαζι με μελη του συμβουλιου βαρναβα εφτιαξαν μετωπο εναντιο της προεδρου. κολλητάρια και υποτακτικοι της δημοτικης εξουσίας. κοτες και κοκορια σε ξενο αχυρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.