Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Καιρός - ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση Καλλιάνου: Προσοχή! Έντονα φαινόμενα θα σαρώσουν τη χώρα - Πού και πότε

Ακολουθεί 7ημερη πρόγνωση Βαρνάβα

Καιρός - ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση Καλλιάνου: Προσοχή! Έντονα φαινόμενα θα σαρώσουν τη χώρα - Πού και πότεΚαιρός – Νέα κακοκαιρία προ των πυλών – Ισχυρά φαινόμενα με καταιγίδες και χαλάζι θα «χτυπήσουν» τη χώρα – Πού και πότε θα σαρώσουν, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο.
«Έρχεται κακοκαιρία εξπρές με κατά τόπους έντονα φαινόμενα». Με αυτή τη φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για την απότομη αλλαγή που θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο, Τρίτη (29/08/2017).
«Η κυκλοφορία των βαρομετρικών συστημάτων θα είναι τέτοια που από αύριο η χώρα μας θα επηρεαστεί από μια διήμερη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, ενώ στη συνέχεια αναμένεται και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός μετεωρολόγος.
Η κακοκαιρία, σύμφωνα με τον ίδιο θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, ενώ, όπως φαίνεται, θα επηρεάσει και την Αττική.

«Από το μεσημέρι της Τρίτης θα πυκνώσουν οι νεφώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται μπόρες, βροχές, τοπικές καταιγίδες και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αυτά, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και προς το ξημέρωμα της Τετάρτης, θα έχουν την τάση να κατέβουν νοτιότερα και να επηρεάσουν και μεγάλο μέρος της υπόλοιπης κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής Ελλάδας» ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.
«Καθώς μελετούσα τις προγνωστικές παραμέτρους, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι σε αρκετές περιοχές της χώρας οι δείκτες αστάθειας θα είναι πολύ ανεβασμένοι. Αυτό σημαίνει ότι οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρές με αποτέλεσμα να περιμένουμε ακόμη και τοπικές χαλαζοπτώσεις σε συνδυασμό με πολλές ηλεκτρικές εκκενώσεις».

Τα τμήματα που τα φαινόμενα θα έχουν ιδιαίτερη δυναμική θα είναι τα ακόλουθα: 

Τρίτη απόγευμα έως Τρίτη βράδυ:
- Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία
Τρίτη μεσάνυχτα έως Τετάρτη πρωί:
- Κεντρική Μακεδονία
- Ανατολική Θεσσαλία και Σποράδες
- Κεντρική Στερεά
- Βόρεια Εύβοια
Τετάρτη μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα:
- Μεγάλο τμήμα των εσωτερικών περιοχών της Πελοποννήσου
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Read more:
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Η κυκλοφορία των βαρομετρικών συστημάτων θα είναι τέτοια που από αύριο η χώρα μας θα επηρεαστεί από μια διήμερη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, ενώ στη συνέχεια αναμένεται και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ
... Δείτε περισσότερα
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

7ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΒΑΡΝΑΒΑ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.