Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

[Σκάϊ]: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά – Απειλούνται σπίτια στο Βαρνάβα (Ζωντανή μετάδοση)

Δραματική είναι η νύχτα για τους κατοίκους των οικισμών που βρίσκονται γύρω από την περιοχή του Καλάμου, καθώς η μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη, προκαλώντας τεράστια καταστροφή στην περιοχή.
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ όλες τις εξελίξεις πατώντας εδώ .
Δραματική είναι η νύχτα για τους κατοίκους των οικισμών που βρίσκονται γύρω από την περιοχή του Καλάμου, καθώς η μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη, προκαλώντας τεράστια καταστροφή στην περιοχή. Το μέτωπο έχει μεταφερθεί αυτή τη στιγμή (04:55) στον Βαρνάβα, όπου οι φλόγες «γλείφουν» τις αυλές σπιτιών, που βρίσκονται παραλιακά πίσω από το στρατόπεδο.
Στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις. Η φωτιά κατευθύνθηκε νωρίτερα προς το στρατόπεδο του Βαρνάβα (Μοίρα Πυροβολικού με πυραύλους Χοκ), σύμφωνα με τον δημοτικό Σύμβουλο Ωρωπού Παναγιώτη Πέππα, που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον Σεραφείμ Στρατικη, κοινοτικό σύμβουλο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, οι πύραυλοι Χοκ μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. 
Η πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα, Χαραλαμπία Ασημακοπούλου,μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι το στρατόπεδο δεν κινδυνεύει, καθώς στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις του στρατού και της πυροσβεστικής.
Η κ. Ασημακοπούλου, είπε στον ΣΚΑΪ ότι «η φωτιά πέρασε διπλά από το στρατόπεδο και κατευθύνεται προς την παραλία όπου υπάρχουν σπίτια», και συγκεκριμένα περίπου 20 κατοικίες.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.