Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δεν βλέπεις κάθε μέρα Lamborghini 1,8 εκ. ευρώ

Μια Lamborghini Centenario εθεάθη να κάνει βόλτες στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Πιο συγκεκριμένα, βγήκε από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, ενώ ακούστηκε ο V12 κινητήρας να… ζωντανεύει. 

Δεν μπορεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο να περάσει απαρατήρητο, γι’ αυτό και υπάρχουν φυσικά και πλάνα από το εντυπωσιακό ιταλικό δημιούργημα. Φήμες θέλουν να ανήκει στον Sheikh Khalifa bin Hamad Al Thani.

Η Centenario δεν είναι ένα τυχαίο αυτοκίνητο της Lamborghini, αλλά ένα ξεχωριστό μοντέλο, που κατασκευάστηκε σε 40 μονάδες (20 coupe και 20 roadster). 

Η τιμή του υπολογίζεται στα 1,75 εκατομμύρια ευρώ και πουλήθηκαν όλα τα αντίτυπα πριν κάνει το ντεμπούτο του στο περσινό Σαλόνι της Γενεύης. Κάτω από το καπό υπάρχουν 770 ίπποι, που επιτρέπουν στο εξωγήινο αμάξωμα να φτάσει τα 100 km/h από στάση σε μόλις 2,8 sec.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.