Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ: Πρόσκληση εορτασμού της 25ης Μαρτίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Ιωάννης Οικονομάκος σας προσκαλεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Νέα Παλάτια, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της "25ης Μαρτίου 1821" και στην παρέλαση που θα ακολουθήσει στην παραλιακή οδό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 22 Μαρτίου
Γενικός Σημαιοστολισμός.
Δευτέρα 25 Μαρτίου
Ώρα 09.00 πμ: Χαιρετισμός της ημέρας με την πανηγυρική κωδωνοκρουσία όλων των Ιερών Ναών.
Ώρα 10:15 πμ: Επίσημη δοξολογία για τους δημότες στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, παρουσία των Τοπικών Αρχών, των μαθητών και των καθηγητών, εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων και λοιπών φορέων.
Ώρα 10.30 πμ: Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στην εκκλησία από τον εκπαιδευτικό του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού, κ. Αποστολάκη Γεώργιο.
Ώρα 11.00 πμ: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο πεσσόντων (πλατεία Ηρώων, Ν.Παλάτια) και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο που θα απευθύνει και χαιρετισμό, τον Διοικητή του ΚΕΤΘ Αυλώνος, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, τους μαθητές των Σχολείων, τους Συλλόγους του Δήμου και από εκπροσώπους φορέων. Στη συνέχεια θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Πεσσόντων. Θα ακολουθήσει ο Εθνικός Ύμνος.
Ώρα 11.30 π.μ: Συγκέντρωση των σχολείων στην οδό Προποντίδος.
Ώρα 12:15 πμ: Παρέλαση των μαθητών και των Συλλόγων στην Παραλιακή Οδό ενώπιων των επισήμων.
Η έναρξη της παρέλασης θα γίνει από την πλατεία Ηρώων και το σύνθημα της εκκίνησης θα δοθεί από τον κ. Στέφανο Ζαφείρη.
Τελετάρχης ορίζεται η κα Μαίρη Μαναβέλη.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού
Ιωάννης Οικονομάκος


Σημείωση:
1) Οι συμμετέχοντες στην παρέλαση (σχολεία – σύλλογοι) παρακαλούνται να μεριμνήσουν για επιγραφή που θα αναγράφει την ταυτότητά τους και θα προΐσταται του τμήματός τους, για την διευκόλυνση των ηχητικών ανακοινώσεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Για πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου, τηλ.  2295320303

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.