Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Ε Τ Ο Ι Μ Ο Θ Α Ν Α Τ Η Τουρκία ΜΕΣΑ στην Κωνσταντινούπολη!


Μέσα στην Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ Π Ο Λ Η ΜΑΣ, Έλλην παλαιστής, ΝΙΚΗΣΕ τον Τούρκο! (Τήν ημέρα της Εθνικής Εορτής μας!)
5
ΠΑΝΤΟΤΕ Π Ρ Ω Τ Ο Ι, ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ & Ε Τ Ο Ι Μ Ο Θ Α Ν Α Τ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! «Ήθελα μια τέτοια μέρα, αφού δεν θα είμαι στην Ελλάδα να παρελάσω, να σηκώσω την σημαία έστω έξω», δηλώνει περήφανος και ικανοποιημένος στο pontos-news ο χρυσός αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Μιχάλης Ιωσηφίδης, που κατέλαβε την πρώτη θέση (στην κατηγορία των 96 κιλών) στο διεθνές τουρνουά «Cumhuriyet Kupasi 2016», ανήμερα της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ».

Ο Ιωσηφίδης ήθελε πολύ την νίκη επί του Τούρκου Βαλκανιονίκη και πρωταθλητή Τουρκίας Ταϊφάν Σενουρέκ και γιατί είχε χάσει σε προηγούμενο μεταξύ τους τελικό.
Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης, αφού ΝΙΚΗΣΕ τον Τούρκο αθλητή, έκανε το γύρο του Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο Υ, στο ταπί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία!
Αμέσως μετά τη νίκη του, ο Πόντιος αθλητής φωτογραφήθηκε μαζί με τον προπονητή του και τους συναθλητές του και με την σημαία της Α υ τ ο κ ρ α τ ο ρ ί α ς των Κ ο μ ν η ν ώ ν της Τραπεζούντος.
Αναμνηστική φωτογραφία μετά τη νίκη του αθλητή
Αναμνηστική φωτογραφία μετά τη νίκη του αθλητή
«Με τον Μιχάλη έχουμε κάνει δουλειά όλη τη χρονιά και έχουν έρθει θετικά αποτελέσματα. […] Είναι σε ανοδική πορεία. Το περίμενα ότι θα πάει καλά», λέει στο ‘pontos-news.gr’, ο προπονητής του ΑΟ Λεοντίδες Άνω Λιοσίων Νίκος Αποστόλου. «Ελπίδα» της πάλης χαρακτήρισε πέρα, από τον Ιωσηφίδη, τον Γιώργο Πιλίδη και τον Δημήτρη Τσεκερίδη, προβλέποντας λαμπρό μέλλον γι’ αυτούς.
Στο τουρνουά της Πόλεως, που έγινε για 32η φορά, συμμετείχαν 140 αθλητές από δεκατρείς χώρες.
Την ελληνική εθνική αποστολή της πάλης στην Κωνσταντινούπολη, αποτελούσαν οι Μιχάλης Ιωσηφίδης, Παύλος Καρακοζίδης, Χρήστος Χειλετζάρης και Γιάννης Σιδηρόπουλος. Χειλετζάρης και Σιδηρόπουλος πήραν χάλκινα μετάλλια στα 74 και 120 κιλά αντίστοιχα.
Οι αθλητές απο αριστερά προς τα δεξιά: Παύλος Καρακοζίδης, Χρήστος Χειλετζάρης, Γιάννης Σιδηρόπουλος και Μιχάλης Ιωσηφίδης
Οι αθλητές απο αριστερά προς τα δεξιά: Παύλος Καρακοζίδης, Χρήστος Χειλετζάρης, Γιάννης Σιδηρόπουλος και Μιχάλης Ιωσηφίδης
Ο 17χρονος αθλητής του ΑΟ Λεοντίδες Άνω Λιοσίων μίλησε για μια πολύ καλή διοργάνωση με δυνατούς αντιπάλους και σαφώς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σειρά έχουν τώρα οι μεσογειακοί αγώνες που θα γίνουν στην Ισπανία από τις 18-20 Νοεμβρίου 2016. Βασίλης Καρυοφυλλίδης/’pontosnews’/»ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»/’ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.