Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν; - Διέλυσαν την προεδρική λιμουζίνα στην οποία επέβαινε - Σκοτώθηκε ο οδηγός του

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ
To ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν εξετάζουν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σε ένα τροχαίο, όπου ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στο αυτοκίνητο του προέδρου σκοτώνοντας τον οδηγό του

Ευτυχώς γα τον ίδιο, ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν δεν επέβαινε στην μαύρη θωρακισμένη BMW η οποία σμπαραλιάστηκε κυριολεκτκά.
Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος και έμπιστος οδηγός του Β.Πούτιν. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Είναι μυστήριο πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο και η έκταση της κατασροφής του προεδρικού αυτοκινήτου.
Περισσότερα σε λίγο.
Ο σοφέρ του Ρώσου προέδρου που έχασε τη ζωή του δεν κατονομάστηκε, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως επίσημος οδηγός.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.