Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΕΕΤΑΑ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ

Όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, αναρτήθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ με τους δικαιούχους για τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.  Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr
Για να δουν την κατάσταση της αίτησής τους οι αιτούντες, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε πίνακα που απεικονίζεται παρακάτω (εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου).

pinakas swstos eetaa

Ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από 18/8/2016 – 22/8/2016 εγγράφως ή ηλεκτρονικά μέσω email με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης τους.
Μετά τη λήξη της διαδικασίας ενστάσεων θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης στις 24/8/2016 από την ΕΕΤΑΑ και οι δικαιούχοι θα παραλάβουν την “Εντολή τοποθέτησης” (Vouchers) την οποία πρέπει να προσκομίσουν στην δομή για την τελική εγγραφή των παιδιών τους.
Να σημειωθεί ότι πολλές φορές το site της ΕΕΤΑΑ παρουσιάζει προβλήματα.
Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα
Κάντε κλικ για το ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Για ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ κάντε κλικ ΕΔΩ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.