Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Οριστικά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ – Οδηγίες, έγγραφα, συμβάσεις

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 – 2017. Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Κλικ εδώ για τα αποτελέσματα
Να σημειωθεί ότι αρχικά, πληροφορίες από την ΕΕΤΑΑ έλεγαν ότι τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινώνονταν τα ξημερώματα της Πέμπτης, λόγω του ότι ήταν μεγάλος ο όγκος των ενστάσεων και οι διασταυρώσεις που έπρεπε να γίνουν. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, οι υπάλληλοι της ΕΕΤΑΑ πρόλαβαν και τα έβγαλαν νωρίτερα.
Η ιστοσελίδα προς το παρόν παρουσιάζει κάποια προβλήματα λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.
Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Δείτε ενδεικτικά τον παρακάτω πίνακα:
pinakas teliko
Ενέργειες ωφελουμένων:
α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1-9-2016.
β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως:
–    Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών
–    Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών
–    Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων.
–    Οι υποχρεώσεις της Δομής.
γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Πρότυπα: ΣΥΜΒΑΣΗ 1 ΣΥΜΒΑΣΗ 2 ΣΥΜΒΑΣΗ 3
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ -ΑΙΤΗΣΗ
Για Δομές:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.