Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΟΣΑ Ν’ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
Όταν θες να φτάσεις στα όριά του το Σπύρο Λιβαθινό είναι ν’ ασχοληθείς με τα χωράφια του, δηλ. το ποδόσφαιρο. Διόλου παράδοξο λοιπόν ότι έγινε θηρίο όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ηλίας Ψηνάκης μεταξύ των συμφωνιών που έκανε στη Κίνα περιλαμβάνεται κι η εξαγωγή τεχνογνωσίας στα του ποδοσφαίρου απ’ τη Μάχη Μαραθώνα!
Ποιος τον άκουσε και δε τον φοβήθηκε (το Λιβαθινό) όταν επιτέθηκε στο δήμαρχο Ψηνάκη φωνάζοντας ότι εκείνο που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα είναι το ποδόσφαιρο και δεν επιτρέπει σε κανένα να ‘’παίζει’’ μαζί του.  
Βρε μπας κι ο Ηλίας μπέρδεψε την ιστορική μάχη του Μαραθώνα με την ομώνυμη τοπική ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα;  
Αν σ’ αυτό το επίπεδο είναι ολόκληρη η συμφωνία των 400 εκ. ευρώ που λέει ο Ψηνάκης ότι ΘΑ φέρει απ’ τη Κίνα, καλύτερα οι πολίτες του ιστορικού δήμου να κρατούν μικρά κουτάλια ή μήπως τσοπστικς;
ΥΓ. Θερμά ευχαριστούμε το καλό φίλο Μιχάλη Αποστολόπουλο για τις ευφάνταστες σατυρικές εικόνες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα σχόλιά μας. Αν μη τι άλλο ο Ηλίας Ψηνάκης λάτρης της όποιας μορφής σάτιρας θα πρέπει να μας συγχαρεί τουλάχιστον σ’ αυτό το τομέα. 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.