Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Χαμός στον δήμο Μαραθώνα. Παραιτήσεις, αλλαγές και απομακρύνσεις διευθυντών


Ημέρα με μεγάλες εξελίξεις ήταν η χτεσινή για τον δήμο Μαραθώνα. Παραιτήσεις αντιδημάρχων, αλλαγές νομικών προσώπων, απομακρύνσεις διευθυντών και άλλα τραγελαφικά με τον Ηλία Ψηνάκη να ψάχνετε και να ανακατεύει την τράπουλα προσπαθώντας να βρει ένα σχήμα για να προχωρήσει αυτός ο έρμος ο δήμος.
Οι πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ανέφεραν ότι ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Κοροβέσης έχει δώσει την παραίτηση του στον δήμαρχο. Μετά το μεσημέρι οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και την θέση του ανέλαβε άμεσα ο Βασίλης Τσουπράς. Αλλαγή θα έχουμε και στον διευθυντή του τμήματος αφού η Άννα Σωτήρχου απομακρύνετε.
Ερωτηματικό παραμένει ποιος θα αναλάβει την θέση του αντιδημάρχου επιχειρηματικότητας που αφήνει ο κ. Τσουπράς.
Την παραίτηση του επίσης έδωσε και ο Στέφανος Μπαϊρακτάρης. Τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην καθαριότητα του δήμου θα προσπαθήσει να συμμαζέψει ο Γιώργος Ζούρος ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του αντιδημάρχου καθημερινότητας, ενώ πρόεδρος στο ΝΠΔΔ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ πάει ο Στέφανος Μπαϊρακτάρης. Να τονίσουμε ότι εδώ και 15 μέρες έχει παραιτηθεί ο διευθυντής του τμήματος καθαριότητας χωρίς να έχει αντικατασταθεί.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γιώργος Ζούρος μπορεί να καλυτερεύσει τα πράγματα στην καθαριότητα. Είναι σίγουρα από τους λίγους που όσο ήταν στην θέση του αντιδημάρχου οικονομικών ήταν πάντα στο γραφείο του και προσπαθούσε να λύσει προβλήματα. Για το κ. Μπαϊρακτάρη τι να πω. Ευτυχώς που το ‘’Τετράπολις’’ λειτουργεί χωρίς προβλήματα εδώ και καιρό χάρις κυρίως στους υπαλλήλους. Στον κ. Τσουπρά να πούμε καλή δύναμη στην δύσκολη θέση που αναλαμβάνει.
Όλα αυτά είναι σίγουρο ότι έχουν κουράσει και πλέον δεν απασχολούν τον κόσμο. Ο κόσμος δεν ασχολείται με τα πρόσωπα. Θέλει ένα δήμο καθαρό, λειτουργικό, έναν δήμο που θα προσφέρει στους πολίτες του πρώτα τα βασικά και μετά θα ασχοληθεί με τις επενδύσεις και τα μεγάλα σχέδια.
Κύριοι είναι η ώρα να στρωθείτε στην δουλειά γι’ αυτόν τον τόπο που έχει χάσει δύο χρόνια. Είναι η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ο κόσμος σας ψήφισε και περιμένει από εσάς τα αυτονόητα. Ήρθε η ώρα να τα πράξετε.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.