Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Βασανιστήρια υπέστη ο φερόμενος αρχηγός του πραξικοπήματος πρώην Αρχηγός της Αεροπορίας της Τουρκίας - Φωτό και βίντεο που σοκάρουν

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΊΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΝΤΑΙ  
Στα χέρια των τουρκικών αρχών βρίσκεται από το Σάββατο ο πρώην Αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας και μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Στρατού, στρατηγός Ακίν Οζτούρκ καθώς σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ θεωρείται ότι συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή της κυβέρνησης υπό τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Στο παρακάτω βίντεο που τραβήχτηκε στα κεντρικά γραφεία του αστυνομικού τμήματος της Άγκυρας και μεταδόθηκε από το πρακτορείο Anadolu, φαίνεται ο Οζτούρκ, μαζί με άλλους πραξικοπηματίες, καταβεβλημένος αλλά και χτυπημένος, αν κρίνει κανείς από τις εκδορές στο πρόσωπό του και από τον επίδεσμο ο οποίος καλύπτει το ένα του αυτί.

Πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας ήθελαν τον Ακίν Οζτούρκ να είναι ο «ηγέτης» των πραξικοπηματιών, ωστόσο, όπως μεταδίδει τώρα το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, 37 αξιωματικοί της χωροφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας πιθανότατα βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Μάλιστα, την Κυριακή έγινε γνωστό ότι οι αρχές της Τουρκίας ότι κρατείται και ο στρατηγός Μπεκίρ Ερτζάν, διοικητής της αεροπορικής βάσης Ιντσιρλίκ στη νότια Τουρκία, που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ και άλλους εταίρους στον διεθνή συνασπισμό κατά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.