Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Φωτιά στο Μαραθώνα - Καλέτζι (κατασβέστηκε. Ξεκίνησε από 5 διαφορετικές εστίες!!!)

Φωτιά στο Μαραθώνα - Καλέτζι (κατασβέστηκε. Ξεκίνησε από 5 διαφορετικές εστίες!!!)
Φωτια στο Μαραθώνα στην είσοδο της πόλης από τη λεωφόρο λίμνης.
Καναντερ ελικόπτερα και πεζοπορα τμήματα εθεσαν γρήγορα υπο έλεγχο τη φωτιά .

O Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνα Άγγελος Λένας ευχαριστεί τους εθελοντές πυροσβέστες για την πολύτιμη βοηθεια τους. Ευχαριστεί τον Δημαρχο Διονύσου κ. Ζαμανη που απο την πρώτη στιγμη εσπευσε με βοηθεια απο το Δήμο του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς καθώς και το αστυνομικό Τμήμα Μαραθωνα που βοήθησε τα μέγιστα για την διατήρηση της τάξης και την ασφάλεια των οδηγων και των κατοίκων.
Φώτο: Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνα Άγγελος Λένας
Στο σημείο επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 50 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο και 2 A/Φ & 1 E/Π.
14:29 Η Φωτιά κατασβέστηκε σύμφωνα με επικοινωνία με τον Αρχιπυροσβέστη Νίκο Ζουμπουρλή και Πρόεδρο Επιτροπής της Διοίκησης Έργου της Πολιτικής Προστασίας. Ξεκίνησε σε 5 διαφορετικά σημεία η φωτιά κατά πάσα πιθανότητα από πρόθεση.
Παρόντες από την αρχή της κατάσβεσης οι κ.κ Μυλωνά, Λάσκος, Μεγαγιάννης, Νησιώτης και στην συνέχεια οι Θανασιάς, Τσιμήνη, Τσουπράς, Μπούσουλας. Επίσης στην πυρόσβεση ήταν το όχημα του Συλλόγου του Καλετζίου με τους ανθρώπους του συλλόγου και τον Γιώργο Λέπουρη Τοπικό Σύμβουλο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.