Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Fraport: Ξεκινά προσλήψεις στην Ελλάδα

Στις πρώτες προσλήψεις προχωράει αυτό το διάστημα η Fraport Greece. Πρόκειται για τη θυγατρική στην Ελλάδα που δημιούργησε ο γερμανικός όμιλος Fraport που κοινοπρακτικά με την εταιρεία του ομίλου Κοπελούζου, Slentel, εξαγόρασε 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας, τα οποία θα εκμεταλλευτεί για τα επόμενα 40 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Fraport Greece, αυτό το διάστημα προχωράει στην πρόσληψη τουλάχιστον 100 ατόμων όλων των ειδικοτήτων με σκοπό τη στελέχωση των νέων κεντρικών γραφείων της στην Ελλάδα, που θα είναι στα Βόρεια Προάστια του νομού Αττικής.
Πάνω από 15.000 θέσεις εργασίας
Ο συνολικός αριθμός των έμμεσων και άμεσων προσλήψεων τοποθετείται σε πάνω από 15.000 και αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά, στο τέλος του 2016 οπότε και θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση των αεροδρομίων στον όμιλο.
Οι νέες προσλήψεις θα αφορούν πολλές ειδικότητες, προκειμένου να εξασφαλιστεί το σχέδιο του ομίλου για 24ώρη λειτουργία των περισσοτέρων αεροδρομίων.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.