Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πατάει πόδι στην Ανατολική Μεσόγειο ο Πούτιν - Του ανοίγει τον ενεργειακό δρόμο ο Νετανιάχου

Στρατής Μαζίδης
Το Ισραήλ συμφωνεί πως οι ρωσικές εταιρείες φυσικού αερίου μπορεί να αναπτύξουν τα πεδία φυσικού αερίου
Το Ισραήλ δεν έχει νομικά όρια όσον αφορά τη συμμετοχή των ρωσικών εταιρειών φυσικού αερίου στην ανάπτυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου της χώρας, δήλωσε την Τρίτη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πούτιν:
«Υπήρξε ένα πρόβλημα περιορίζοντας μας στην ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου με όλες τις εταιρείες. Όμως με την επίλυσή του, μπορούμε να διευρύνουμε και να αναπτύξουμε τα πεδία φυσικού αερίου μας με οποιαδήποτε εταιρεία. Ήμασταν σε θέση να επιλύσουμε το πρόβλημα, έτσι ώστε οι πόρτες μας είναι ανοιχτές τώρα σε όλες τις εταιρείες από όλες τις χώρες που διαθέτουν σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη πεδίων φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, φυσικά».
Η συνάντηση Πούτιν - Νετανιάχου και τα αποτελέσματά της, μας επιτρέπουν να κάνουμε τις αντίστοιχες συγκρίσεις με εκείνη με το δικό μας πρωθυπουργό. Τα σοβαρά κράτη πραγματοποιούν σοβαρές συμφωνίες και τις υλοποιούν. Άλλοι πάλι καλύπτονται πίσω από φωτογραφίες, αόριστες εξαγγελίες και θερμά λόγια.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.