Τρίτη 19 Απριλίου 2016

«Let’s do it Greece!»: Ώρα για εθελοντική δράση στην Κοινότητα Βαρνάβα και τον Δήμο Μαραθώνα!

Η Κοινότητα Βαρνάβα και ο Δήμος Μαραθώνα θα έπρεπε να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης της πρωτοβουλίας «Let’s do it Greece!»
Ας το κάνουμε λοιπόν! Καθαρίζουμε εθελοντικά τις παραλίες και τις πόλεις! Είναι ένας στόχος που μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορεί να πραγματοποιηθεί. Καλούμε λοιπόν τον Δήμο Μαραθώνα τους συλλόγους, υπηρεσίες, σχολεία, φορείς και όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν. 

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι διττός, αφενός η ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική καθαριότητα και αφετέρου, η αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας Βαρνάβα και του Δήμου μας.
Καλούμε τον Δήμο Μαραθώνα να δείξει την ευαισθησία του σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, να σταθεί αρωγός στην ενεργοποίηση των Τοπικών Συμβουλίων, Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Ν. Μάκρης να αγκαλιάσουν και να οργανώσουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Καλούμε τον Δήμαρχο να στηρίξει τα Τοπικά  Συμβούλια για αυτή τη δράση, η οποία έχει ως στόχο να διαδώσει το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Ο Δήμος μας να συμμετέχει και να είναι εκεί, προκειμένου να δώσει το παράδειγμα σε δεκάδες παιδιά και να τους εμφυσήσει την αγάπη για τον εθελοντισμό».


Για να δούμε ....τι θα δούμε κα πρόεδρος της Δ.Κ. Βαρνάβα?
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ 
ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
----------------------------------------------------

Μπράβο και Συγχαρητήρια. Δεν ξέρουμε αν μας άκουσαν διαβάζοντας το παραπάνω Άρθρο μας, αλλά είναι μια αξιέπαινη δράση και λειτουργία του Δήμου μας. Το πρόβλημα είναι ότι στο Βαρνάβα ο εθελοντισμός δεν εφαρμόζεται. Οι καθ ύλην αρμόδιοι τοπικοί σύμβουλοι δηλώνουν αδυναμία....από ενδεχόμενη ανικανότητα ή αδιαφορία στο σοβαρό αυτό θέμα.

"Let's do it Greece" - Δήμος Μαραθώνος (Γραφείο Εθελοντισμού)

"Let's do it Greece" - Ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά με το γραφείο Εθελοντισμού του.
Έτσι λοιπόν την Κυριακή στις 26 Απριλίου 2015, καθαρίζουμε όλοι μαζί την Ελλάδα μας!!!
Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραθώνος, Παραλίας και Κάτω Σουλίου, μαζί με τα ΚΑΠΗ και τους εθελοντές του Δήμου μας, μαζί μ’ εσένα...!!!
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22943 20939, 6940226888,
6993998490
Πηγή 

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, φαίνεται πως "κόλλησε" στον Βαρνάβα

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.