Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οι 300 "τύραννοι" δυνθέτουσι τους νόμους

Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Οι "εθνικοί αντιπρόσωποι" συμπεριφέρονται ως σχεδόν απάτριδες, εθνοκτονικά, ανάλγητα, τυραννικά και οφείλουμε ως λαός ν αντιδράσουμε.
Δεν διαφέρει ποιοι θα υπερψηφίσουν και ποιοι θα καταψηφίσουν το νέο εξοντωτικό ν/σ του 3ου μνημονίου (κακώς το ονομάζουν 3o, αφού έχουν ψηφιστεί, με δεκάδες νόμους, μεσοπρόθεσμα και συμφωνίες, από το 2010 και εντεύθεν, τουλάχιστον 40.000 !!! άρθρα ανατροπής του πρότερου θεσμικού πλαισίου). Η Βουλή εκδίδει νομοθετήματα, εφόσον συγκροτείται σε σώμα 300 βουλευτών. Άρα, ΟΛΟΙ έχουν συμμετοχή-συνευθύνη - συνενοχή στη "νομιμοποίηση" του αποτελέσματος. Σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα το σύνολο των κοντζαμπάσικων χαρατσιών του νέου ν/σ (ασφαλιστικές εισφορές + άμεσοι φόροι κι αν προστεθούν οι έμμεσοι φόροι π.χ. ο ΦΠΑ, ο ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κ.ά.) θα ξεπερνούν ακόμα και το 80% του εισοδήματος (αν υπάρχει). Η τέλεια υποδούλωση. Η χαριστική βολή. Ο ξαφνικός θάνατος. Το τέλος. 



Αντιγράφω από την "Ελληνική Νομαρχία" του ανωνύμου του Έλληνος, που εικάζεται ότι γράφτηκε από φίλους και συναγωνιστές του Ρήγα Φεραίου περίπου 10 χρόνια πριν την επανάσταση του 1821, τα εξής διδακτικά και επίκαιρα:
"Το πρώτο θανατηφόρο σύμπτωμα, δια να ειπώ ούτως, μιας ελευθέρας πολιτείας, οπού πλησιάζει εις το τέλος της, ήτοι εις την δουλείαν, από την οποίαν δυσκόλως ημπορεί να ξανέβγη, είναι η διαφθορά των ηθών. Παύει παραχρήμα, εκείνη η.. α δ ε λ φ ι κ ή.. α γ ά π η, οπού πρότερον ένωνε εις έν όλους τους συμπολίτες και εισέρχεται εις τον τόπον της η διχόνοια, μία αλλεπάλληλος δυσπιστία, ο φόβος τέλος πάντων. Ευθύς γεννάται εις τας ψυχάς των συμπολιτών μία γενική .. ε π ι θ υ μ ί α.. α ρ χ ή ς. Ούτε πλέον στοχάζονται πατρίδα, ούτε τιμήν, αλλά καθείς φοβούμενος να μην είναι δυναστευμένος, θέλει να .. δ υ ν α σ τ ε ύ σ ει, και τότε οι ..α ρ χ η γ ο ί.. α ρ π ά ζ ο ν τ α ς.. τους ..ν ό μ ο υ ς.. εις τας χείρας των και ούτω ο λαός γίνεται δούλος και αυτοί .. τ ύ ρ α ν ν ο ι. Και ιδού η ολιγαρχία...
Αυτοί, ώ Έλληνες, δια μέσου των νόμων, εκτελούσι τα όσα η κακία τους τους διδάσκει, και εις άλλο δεν διαφέρουσιν από την οθωμανικήν τυραννίαν, ειμή μόνον ότι .. π ρ ο σ π ο ι ο ύ ν τ α ι. Αυτοί, αδελφοί μου, αδικούσι, κλέπτουσι, αρπάζουσι, και θανατώνοσι, πλην τα πάντα αναφέρουσιν εις τους νόμους, τους οποίους αυτοί μόνοι τους συνθέτουσι, αυτοί ενεργούσι, και αυτοί δεν υπακούοσι..."
Καταπληκτική ερμηνεία της αναισθησίας των πολιτικών μας στα σύγχρονα μνημονιακά χρόνια της χολέρας!
Για όλους τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε τους "εθνικούς αντιπροσώπους" ΟΛΩΝ των κομμάτων, να τιμήσουν τη θέση τους, να προστατεύσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από τον κατατρεγμό των βάρβαρων αποικιοκρατών. Να κάνουν οτιδήποτε, ώστε να αποφευχθεί η ψήφιση του εγκληματικού νομοσχεδίου. Να πουν επιτέλους μια φορά ΟΧΙ. Να στραφούν μια φορά ενάντια στο ίδιο το σύστημα, που διαχρονικά και ιδιοτελώς συντηρούν. Διαφορετικά, θα γίνουν λαομίσητοι συνεργάτες των επάρατων ανθελλήνων. Αλλιώς, θα καταγραφούν στην ιστορία ως οι 300 "τ ύ ρ α ν ν ο ι", που συνέθεσαν, κατά τα ανωτέρω, τον νόμο - ολοκαύτωμα των Ελλήνων.
Ο δε Ελληνικός Λαός οφείλει επιτέλους, να ξεπεράσει την αδράνεια, την παθητικότητα, τη μοιρολατρία και την απελπισία του. Ο κόσμος δείχνει παραδομένος, γιατί όλες οι υπάρχουσες ιδεολογίες και οι υπάρχοντες κομματικοί μηχανισμοί τον πρόδωσαν, μαζί με τους ξένους και ντόπιους φεουδάρχες, τα μμε, και τον πνευματικό κόσμο. Είναι όμως αδήριτη ανάγκη οι Έλληνες να σκέπτονται εφεξής ενάντια στη συνωμοσία των πλουσίων και να δράσουν πλέον αντίρροπα ... επικοινωνιακά, κοινωνικά, κατά το δυνατό ΕΝΩΤΙΚΑ και συνεναιτικά κι ΟΧΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΑ σε δεκάδες "αυτοκτονικές" παρατάξεις. Είναι θέμα όχι μόνο εθνικής αξιοπρέπειας, αλλά και ... ατομικής ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Και η ζωή των ανθρώπων είναι αδιαπραγμάτευτη. Σίγουρα υπάρχει διέξοδος. Κάπου σ' αυτόν τον τόπο, πρέπει να υπάρχει μια πόρτα. Χρειαζόμαστε φως, ελπίδα, χαρά. Έλεος!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.