Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – Λέτε να τα καταφέρει ο κ. Στάμου;

Με τον πρόσφατο ανασχηματισμό της 5/1/16 του Δημοτικού Συμβουλίου, βλέπουμε τον δήμαρχο να έχει αναθέσει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου συντονιστή σε θέματα ανακύκλωσης στον συμπατριώτη μας από Βαρνάβα κ. ΣΤΑΜΟΥ ΠΕΤΡΟ, μέχρι το τέλος του έτους.

Επιτέλους, βρέθηκε ένα αξιόλογο δημιουργικό και ιδιαίτερα δύσκολο αντικείμενο απασχόλησης για τον σύμβουλο, ο οποίος οφείλει να αποδείξει πράγματι ότι μπορεί αναστήσει και να αναπτύξει την ανακύκλωση σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου, με τη συλλογή στην πηγή και την κομποστοοίηση.

Παρά τις όποιες αμφιβολίες, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα χάριν της ανακύκλωσης και του περιβάλλοντος στον τόπο μας.
Αμείλικτα ερωτήματα
Στο σύστημα ανακύκλωσης των μπλε κάδων έχουν εντοπιστεί έξι προβλήματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής  Διαβάστε περισσότερα...στην Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.