Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Συγκίνησε η Σελίν Ντιόν ερμηνεύοντας το All The Way

Μια συγκινητική βραδιά επιφύλαξε η Σελίν Ντιόν γι αυτούς που παραβρέθηκαν στο θέατρο Encore του ξενοδοχείου Wynn του Λας Βέγκας.

H τραγουδίστρια δια προετοιμάζεται για τον χαμό του συζύγου της, σκεφτόμενη πως μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που περνάει μαζί του.
Ο 73χρονος σύζυγος της τραγουδίστριας, Ρενέ Ανζελίλ, μάχεται τον καρκίνο του φάρυγγα, και τώρα πιστεύει ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να είναι τα τελευταία που περνάει με την οικογένειά του, αφού η κατάστασή του χειροτερεύει συνεχώς.
Ερμηνεύοντας το τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα «All The Way», η Σελίν συγκίνησε το κοινό της, αφού αυτό ήταν το τραγούδι του γάμους της με τον Ρενέ. Την ώρα που η διάσημη τραγουδίστρια άνοιγε την καρδιά της μέσα από τη συγκινητική της ερμηνεία, στο ακροατήριο, ήταν μεταξύ άλλων, η Lady Gaga, ο Τόνυ Μπένετ και η Κάρι Άντεργουντ.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.