Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα για να ανοίξει το κλειστό γήπεδο Καβαρνού η ΚΕΔΜΑ Δήμου Μαραθώνα, λέει τώρα η Διοίκηση της ΚΕΔΜΑ και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ψηνάκη


Στο προηγούμενο φύλλο γράψαμε για την δυναμική επάνοδο που προσπαθεί να κάνει ο αθλητικός σύλλογος ΜΕΣΜΑ στηριζόμενος εμφανώς στο άνοιγμα του νέου (πρώην Καβαρνού) κλειστού γηπέδου ώστε να μπορούν να πάρουν πίσω τα παιδιά ότι τους στέρησε ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης ένα χρόνο πριν.
Δεν υπάρχει τέλος με τις τραγελαφικές καταστάσεις και τις δικαιολογίες που ακούνε κάθε μέρα γονείς, παιδιά και φίλοι του αθλητισμού που βλέπουν να τους δουλεύουν μπροστά στα μάτια τους οι ιθύνοντες στον Δήμο Μαραθώνα. Άφαντος ο νέος Πρόεδρος ΚΕΔΜΑ, αδυνατεί πλέον να μιλήσει και να παρακολουθήσει το θέμα με το κλειστό γήπεδο Καβαρνού το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ρεύμα.

Δεν είναι όμως μόνο ότι δεν υπάρχει ρεύμα. Ο Δήμος αυτοπαγιδεύτηκε όταν αποφάσισε να πετάξει έξω τα παιδιά από το κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα αφού δεν είχε άδεια, όπως άδεια δεν έχει το 90% των κλειστών γηπέδων στην Ελλάδα, και έκανε τα πάντα για να το κρατήσει κλειστό, προτάσσοντας την λύση του ακινήτου (Καβαρνού) και ιδιοκτησίας Τράπεζας Πειραιώς.
Παίρνει απόφαση και προκηρύσσει διαγωνισμό (φωτογραφικό) μιας και δεν υπήρχε άλλο παρόμοιων διαστάσεων και το οποία εγκρίνεται από το συμβούλιο της ΚΕΔΜΑ να πληρώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου το ενοίκιο των εγκαταστάσεων (ελλιπών υποδομών, αλλά ας πούμε ότι το παραβλέπουμε) κάπου 1.000 ευρώ ενώ μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει το πάγιο κόστος πληρωμής του ηλεκτρισμού.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Δήμος μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο (όπως μαθαίνουμε ότι διαδίδουν οι διοικούντες του Δήμου) αλλά δεν μπορεί να πληρώσει την σύνδεση του ρεύματος μέσω της ΔΕΗ στο εν λόγω ακίνητο!
Την στιγμή που επικαλούνται μείωση του προϋπολογισμού ΚΕΔΜΑ για να φορολογήσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις και αίθουσα χορού στη Νέα Μάκρη πάνω από 1000 ευρώ το μήνα, ανοίγουν νέα έξοδα με την προσπάθεια χρησιμοποίησης του κλειστού γηπέδου Καβαρνού το οποίο έχει 10+ χρόνια να λειτουργήσει.
Όπως όμως διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια, το γήπεδο και καθαρίστηκε, και πλύθηκε από τους έχοντες μεράκι, ενώ θα περιμένε κανείς μετά από 13 μήνες εμπαιγμού στο ιστορικό σωματείο του ΜΕΣΜΑ και τους 250 γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να αθληθούν, να υπάρχει η απαραίτητη ευθιξία, ειδικά από τους υπευθύνους που εκλέγονται κιόλας στο Μαραθώνα.
Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι, οι γονείς συγκεντρώνονται να διαμαρτυρηθούν καθώς διαπίστωσαν ότι δεν πάει άλλο και αναμένονται δυναμικές κινητοποιήσεις οι οποίες θα αναγκαστεί να υποστεί η φανταχτερή εικόνα του κυρίου Ψηνάκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη βρίσκονται σε επαφή με τα κανάλια για τον συντονισμό των ενεργειών τους.
Η κοροϊδία ΦΤΑΝΕΙ πια, κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να παίζει με τον αθλητισμό και την νεολαία του Μαραθώνα.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.