Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παίρνουμε το ΟΧΙ στα χέρια μας!

Efi Lappa Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν καμία ευθύνη για το χρέος των 400δις, μας λένε να ψηφίσουμε ναι. Ο Παξός-Θεοδωράκης που δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα Μπόμπολα μας λέει να ψηφίσουμε ναι.
Οι δανειστές τοκογλύφοι που δεν θέλουν να τους πληρώνουμε τόκους μέχρι το 2032, μας λένε να ψηφίσουμε ναι. Το ΔΝΤ που δεν θέλει να δουλεύουμε με 250 ευρώ μέχρι 67 ετών, μας λέει να ψηφίσουμε ναι. Η Ένωση Εφοπλιστών που νοιάζεται για τα εργασιακά μας δικαιώματα μας λέει να ψηφίσουμε ναι. Φιλικοί λαϊκοί τύποι της καθημερινότητας όπως ο Ντάϊσεμπλουμ, ο Ντράγκι και ο Γιούγκερ που νιώθουν στο πετσί τους την λιτότητα, μας ζητάνε να ψηφίσουμε ναι. Οι Τραπεζίτες που στεναχωριούνται πολύ για τα κόκκινα μας δάνεια, μας λένε να ψηφίσουμε ναι. Πάσης φύσεως επιχειρηματίες τηλεοπτικών καρτέλ που δεν έχουν καμία σχέση με κομματικά συμφέροντα, μας πιπιλίζουν το μυαλό καθημερινά για να ψηφίσουμε ναι.

Δεν μου φαίνεται δύσκολη επιλογή. ΟΧΙ, τα συμφέροντα μας αποκλείεται να ταυτίζονται με αυτά των παραπάνω κυρίων. Γι αυτό ΟΧΙ.


 Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.