Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν από την απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα, ειπώθηκαν διαφορετικές απόψεις, υποστηρίχθηκαν με ένταση και πάθος και οι δύο προοπτικές, όμως σήμερα με το αποτέλεσμα θα μιλήσει ο κυρίαρχος λαός.
Η πλειοψηφία θα αποφασίσει και όλοι σαν να μην έγινε τίποτα θα πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα έχουμε την υποχρέωση, αλλά πιστεύουμε στο pentapostagma.gr και την ωριμότητα να το διαχειριστούμε. Αν είναι καλό το όποιο αποτέλεσμα θα φανεί στην πορεία, οπότε και πάλι ο Ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να επιδοκιμάσει ή όχι τους πρεσβευτές του. Είναι γεγονός ότι η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και μέσα από μια συνεχή διαδικασία ελεύθερης έκφρασης και επιλογής, δίνει πάντα την ευκαιρία αλλαγών.
Πιστεύουμε στο pentapostagma.gr ότι ανεξάρτητα από τη θέση που είχε πάρει ο καθένας όλο αυτό το διάστημα, πρέπει να αντιληφθεί τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στην Πατρίδα, να σεβαστεί το όποιο αποτέλεσμα και πλέον όλοι οι Έλληνες να τα ξεχάσουμε όλα όσα συνέβησαν και να εργαστούμε για το κοινό συμφέρον.