Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γερουσιαστής ΗΠΑ: ''Είναι ανεπίτρεπτο το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι να αρνούνται να συνεργαστούν με την Ελλάδα'' (εικόνα)

Τη συνέντευξη του γερουσιαστή Bernie Sanders ανέβασε σήμερα το πρωί στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο Sanders με δηλώσεις του στη Huffington Post εξαπολύει επίθεση κατά του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών αρχών για την επιβολή λιτότητας στην Ελλάδα. «Είναι ανεπίτρεπτο το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι να αρνούνται να συνεργαστούν με την Ελλάδα σε ένα σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας. Δεν θα έπρεπε να κοπούν οι συντάξεις των Ελλήνων για να πληρωθούν οι τράπεζες και οι πλούσιοι του πλανήτη».

Ο Sanders, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκράτες, χαρακτήρισε αποτυχημένο το σχέδιο του ΔΝΤ για την Ελλάδα και ζήτησε από τις ΗΠΑ να βοηθήσουν την Ελλάδα να ανακάμψει.
Οπως αναφέρει το άρθρο ο Sanders επί μήνες προσπαθεί να πείσει τον Λευκό Οίκο να βοηθήσει προς την κατεύθυνση καλύτερων όρων για την Ελλάδα.




Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.